Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε....



Στη χειρότερη της εμφάνιση μετά από πάρα πολύ καιρό στο πρωτάθλημα, η Λαμία γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που ήταν στα...κυκλομένα της σεζόν στο κυανόλευκο ημερολόγιο και πλέον χρειάζεται αλλαγές για να καταφέρει να σώσει την παρτίδα αν και ακόμη το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο.


Ήταν το χειρότερο της απόγευμα. Η τραγική εμφάνιση και όχι η ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που "έκατσε" άσχημα στους φιλάθλους της Λαμίας οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον της ομάδας.

Η Λαμία δείχνει πως χρειάζεται αλλαγή και μάλιστα άμεσα, είτε αυτή αφορά σε ποδοσφαιριστές, σε διάταξη, στον προπονητή ή γενικότερα σε αγωνιστική συμπεριφορά. Το μόνο βέβαια είναι ότι η εικόνα αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί και αυτό συμβεί, το μέλλον μοιάζει μάλλον δυσοίωνο...

Αγωνιστικά η Λαμία δεν είχε να δείξει και πολλά πράγματα, με τους παίκτες να μοιάζουν χαμένοι στον αγωνιστικό χώρο αλλάζοντας συνεχώς θέσεις. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει τρία γκολ (2' Μίσιτς, 6' Λημνιός, 11' Σφιντέρσκι) αποδιοργανώνοντας στον απόλυτο βαθμό.

Ο Σωτήρης Αντωνίου βρισκόταν στην πλάγια γραμμή δίνοντας οδηγίες στους παίκτες του και ήταν έτοιμος να μπει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παράλληλα είχε σηκώσει τον μισό πάγκο για ζέσταμα! Μεταξύ αυτών και τον Παναγιώτη Κατσίκα βλέποντας τον Μάρκο Βελλίδη σε κακή βραδιά.

Ο ΠΑΟΚ έριξε ταχύτητα μετά το 3-0 όμως και πάλι η Λαμία αδυνατούσε να κρατήσει τη μπάλα με τον Δημούτσο να δοκιμάζει ένα...μακρινό χωρίς ελπίδα σουτ στη πρώτη καταγεγραμμένη τελική στο πρώτο ημίχρονο για τους κυανόλευκους οι οποίοι έδειχναν άδειοι από δυνάμεις.

Μαζεμένες αλλαγές από τον Αντωνίου

Στην επανάληψη ο Σωτήρης Αντωνίου θέλησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα, περνώντας στο παιχνίδι τον Κατσίκα στη θέση του Βελλίδη και τον Μπουλούλη αντί του Μπεχαράνο. Μάλιστα η 3η αλλαγή του τεχνικού της Λαμίας ήρθε στο 55' και ήταν αναγκαστική με τον Αντέτζο να μην μπορεί να συνεχίσει αφήνοντας τη θέση του στον Άνταμ Τζανετόπουλο.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει αισθητά στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να δημιουργούν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Κατσίκα χωρίς αυτός να ανησυχήσει. Ότι καλύτερο είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Σφιντέρσκι που σταμάτησε στο δοκάρι του Κατσίκα ο οποίος λίγο έλειψε να ξεγελαστεί αλλά μπλόκαρε τελικά τη μπάλα, αλλά και στο 90' με τον Ίνγκασον προ κενής εστίας να στέλνει τη μπάλα με το κεφάλι πάνω από την εστία του νεαρού γκολκίπερ.

Το 3-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τον Τζανετόπουλο να αντικρίζει πριν την εκπνοή την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Φωτιάδη, ο οποίος με τη χρήση του VAR την αναίρεσε δείχνοντάς του τελικά την κίτρινη κάρτα.


Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Στόχ, , Σφιντέρσκι, Ίνγκασον, Μάτος, Γιαννούλης, Ντάγκλας, Μίσιτς, Λημνίος, Μπίσεσβαρ


ΠΑΣ Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Βύντρα, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Ταϊρόν, Ρόμανιτς