Ματσούκας «Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες» - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ματσούκας «Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες»


Ο Λευτέρης Ματσούκας δήλωσε ότι στη Λαμία δεν ενδιαφέρονται τι κάνουν οι άλλες ομάδες.


Στην εκπομπή «Σέντρα και Γκολ» και το ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ μίλησε ο Λευτέρης Ματσούκας. Ο επιθετικός της ομάδας μας, που ήταν η χρυσή αλλαγή  στη νίκη (2-1) απέναντι στον Κισσαμικο, τόνισε ότι το εφετινό σύνολο είναι «μια σφιχτή ομάδα με πολυφωνία στο σκοράρισμα», ενώ δήλωσε ότι την ομάδα δεν αφορουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων παρά μόνο τα δικά της.

Αρχικά δήλωσε:

«Όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο, το κίνητρο είναι πάντα μεγάλο. Στο ματς με τον Κισσαμικό είχαμε μια άτυχη στιγμή και δεχθήκαμε γκολ, αλλά δεν μας πτόησε και τα καταφεραμε. Το μυστικό της ομάδας είναι πως το κάθε ματς το κοιτάζουμε ξεχωριστά. Ο στόχος της ομάδας είναι πάνω από κάθε προσωπικό συμφέρον. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζω να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο.
Σίγουρα όταν μια ομάδα έχει στόχο πρωταγωνιστικό, κοιτάζει πρωτίστως πώς να μην δεχθεί γκολ, πώς θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Έχουμε την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και σίγουρα όταν αμύνεσαι αλλά και όταν επιτίθεσαι και σκοράρεις η προσπάθεια είναι αλληλένδετη. Είμαστε μια σφιχτή ομάδα και έχουμε πολυφωνία στο σκοράρισμα. Υπάρχουν λύσεις και σε αυτό το κομμάτι και αυτό είναι σημαντικό για την συνέχεια».

Για το οικογενειακό κλίμα στον σύλλογο:
«Τα περίμενα αρκετά πιο δύσκολα όσον αφορά την προσαρμογή όταν ήρθα το Γενάρη στην ομάδα. Αλλά δεν ίσχυσε επ’ ουδενί. Όλα τα παιδιά που ήρθαμε σε αυτήν την μεταγραφική περιόδο μπήκαμε άμεσα στο κλίμα, μιας και οι υπόλοιποι παίκτες μας μίλησαν, μας καλοδέχτηκαν και μας έβαλαν άμεσα στο κλίμα. Νιώθουμε άνετα όσοι ήρθαμε το Γενάρη. Σαν να είμαστε χρόνια στην ομάδα».


Για την οικονομική κατάσταση και πόσο διευκολύνει έναν ποδοσφαιριστή να παίξει καλύτερα:
«Σίγουρα η καθημερινότητα στην Ελλάδα είναι δύσκολη, όλοι μας το γνωρίζουμε. Στην Λαμία δεν το σκεφτομάστε καν. Η ομάδα είναι άψογη προς εμάς. Εκτός από 4-5 ομάδες στην κατηγορία, υπάρχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα. Εγώ βίωσα μια τέτοια κατάσταση και στην προηγούμενη ομάδα μου. Πολλοί λένε ότι όταν μπαίνω στο γήπεδο δεν σκέφτομαι τίποτα, δεν σκέφτομαι το οικονομικό. Όταν όμως αγωνιζεσαι σε ένα σύλλογο όπου υπάρχουν οικονομικά ζητήματα υπάρχει πάρα πολύ αρνητική ενέργεια κατά την διάρκεια της εβδομάδας και φαίνεται κάποια στιγμή και στο γήπεδο».

Για το ποιους θεωρεί μεγαλύτερους αντιπάλους της Λαμίας στην μάχη της ανόδου:
«Το μυστικό της ομάδας είναι ότι δεν κοιτάμε κανέναν άλλο. Ενημερωνόμαστε μετά τα δικά μας παιχνίδια για τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι και το λέω ειλικρινά».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Αυτή την στιγμή όλο το προσωπικό και το ατομικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σίγουρα ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει προσωπικές βλέψεις, αλλά δεν με απασχολεί. Όταν έρθει η άνοδος θα έχουμε όλοι μας οφέλη και σε προσωπικό επίπεδο. Σίγουρα νιώθω πολύ καλά εδώ…».