Oι δηλώσεις των πρωταγωνιστών - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Oι δηλώσεις των πρωταγωνιστών



 

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας μας με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, από τον βοηθό προπονητή Γιώργο Κόλτση αλλά και τον εκπρόσωπο από πλευράς ποδοσφαιριστών Ανέστη Αναστασιάδη.
Γιώργος Κόλτσης:



«Δυστυχώς για εμάς ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ήρθαμε εδώ με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε. Συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε παράπονα από τα παιδιά , προσπάθησαν. Δεν μένουμε καθόλου σε αυτό το παιχνίδι. Ήδη από τη στιγμή αυτή που μιλάω αποτελεί παρελθόν γιατί την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στα Τρίκαλα. Τα παιδιά προσπάθησαν, μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος να βγάλουμε καλύτερες επιθετικές συνεργασίες, ήταν θέμα να μπει το γκολ, δεν μπήκε. Ανεξάρτητα από το εάν παίζεις με την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, όλα συμβαίνουν».






Ανέστης Αναστασιάδης:


«Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για μας, νομίζω ότι ήρθε και με μια κακή εμφάνιση σε ένα παιχνίδι που δεν υπολογίζαμε ότι θα χάναμε βαθμούς αλλά πετάξαμε γύρω στα 50 με 60 λεπτά χωρίς να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις μεγάλες ευκαιρίες, δεν έχω να πω πολλά πράγματα απλά να ζητήσω από όλα τα παιδιά ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο και όλοι βλέπουμε ότι θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, υπάρχουν άλλα δώδεκα παιχνίδια που πρέπει να συνεχίσουμε και να παλέψουμε για να πετύχουμε το στόχο. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Ελευσίνας. Όταν έρχεται ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν το περιμένεις σίγουρα μπορεί να είναι λίγο αρνητικό στην ψυχολογία όλης της ομάδας αλλά από κει και πέρα είμαστε πρώτοι μαζί με τον Απόλλωνα, γι αυτό έχουμε χτίσει αυτή τη διαφορά υπάρχουν παιχνίδια που σίγουρα θα κερδίσεις αλλά και θα χάσεις βαθμούς, υπάρχουν 12 παιχνίδια που πρέπει να παλέψουμε, η ψυχολογία φτιάχνει με καλά αποτελέσματα».