ΤΟΝ ΑΝΑΝΙΑ ΜΟΥ!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΤΟΝ ΑΝΑΝΙΑ ΜΟΥ!!!



Η Λαμία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και χωρίς να καταφέρει να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού ηττήθηκε με 1-0. Πολλά παράπονα από την διαιτησία του κου. Φωτιάδη ο οποίος με τραβηγμένο πέναλτι, πολλές κίτρινες και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε ποτέ εις βάρος των γηπεδούχων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λαμία ταξίδεψε στα Τρίκαλα με στόχο τη νίκη που θα την διατηρούσε στην κορυφή και στην απόσταση των 6 βαθμών από τον τρίτο Άρη. Παρόλο που το παιχνίδι ήταν κρίσιμο, οι ποδοσφαιριστές έδειχναν να μην έφτασαν ποτέ στα Τρίκαλα, πέταξαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το πρώτο ημίχρονο και αδικώντας τους εαυτούς τους, ηττήθηκαν και πλέον κάθε παιχνίδι είναι τελικός...

Συγκινητική η παρουσία περίπου 100 φίλων της ομάδας μας οι οποίοι ταξίδεψαν μεμονωμένα στην γειτονική πόλη για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα μας καθώς μόλις στο 2' και σε ένα τράβηγμα του Κοτσώνη πάνω στον Κουσκουνά σε εκτέλεση κόρνερ ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα, χωρίς πρώτα να κάνει καμία προειδοποίηση. Μια φάση 100% αμφισβητούμενη η οποία προκάλεσε αντιδράσεις... Η ομάδα μας προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ του γρήγορου γκολ και να βρει τα πατήματά της όμως με τον Όμο να βρίσκεται σε κακό απόγευμα αδυνατούσε να δημιουργήσει με την ομάδα από το κέντρο και μπροστά να είναι εντελώς ασύνδετη. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας ήρθε στο 33' με τον Ματσούκα να επιχειρεί ένα σουτ από τα αριστερά το οποίο ήταν αδύναμο και δεν απείλησε τον Αποστολίδη.

Ο διαιτητής Φωτιάδης συνέχιζε να προκαλεί με τα σφυρίγματά του και να κιτρινίζει τους παίκτες της Λαμίας, οι παίκτες με τη σειρά είχαν εκνευρισθεί και υπέπιπταν σε συνεχή λάθη με αποτέλεσμα το ημίχρονο να βρίσκει τα Τρίκαλα μπροστά στο σκορ με 1-0 και την Λαμία να μην έχει κλασσική ευκαιρία για γκολ...

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, όμως τα Τρίκαλα ήταν αυτά που έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 49' με τον Μουμίν αφύλαχτο στο δεύτερο δοκάρι να παίρνει την κεφαλιά και τον Πίτκα να αποκρούει ενστικτωδώς και στη συνέχεια απομάκρυνε ο Αναστασιάδης. Στο 57' η Λαμία διαμαρτύρεται δίκαια για πέναλτι σε χέρι του Λεάντρο ύστερα από γύρισμα του Βασιλόγιαννη μ τον διαιτητή Φωτιάδη να δείχνει παίζεται. Ο Μπάμπης Τεννές ανακάτεψε την τράπουλα περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Τσόβιτς στη θέση του Κοτσώνη με τον Όμο να γυρίζει σε ρόλο κεντρικού αμυντικού. 

Στο 62' οι γηπεδούχοι χάνουν νέα σπουδαία ευκαιρία με τον Κουσκουνά να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ απέναντι από τον Πίτκα με τον τελευταίο να ανακόπτει την προσπάθειά του. Στο 74' νέα επίθεση για την Λαμία η οποία σταδιακά ανέβαζε την πίεσή της με τον Ματσούκα να σουτάρει και τον Αποστολίδη να μπλοκάρει.

Η κατάσταση δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης με την Λαμία να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να γίνει απειλητική και τους γηπεδούχους να κάνουν καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων.

Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, η Λαμία έμεινε στους 53 βαθμούς, μόλις τρεις μπροστά από τον Άρη ο οποίος συνέτριψε με 4-0 τον Πανελευσινιακό, και ελπίζει σε στραβοπάτημα του Απόλλωνα αύριο στον Εύοσμο για να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη θέση...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης (87' λ. τρ. Μαχαμάτ), Ρομπέρ (64' Μπαϊκαρά), Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γιαννιτσάνης (76' Μπαλμπόα).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές):
Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης (59' Τσόβιτς), Ρότσα, Όμο, Μπλάζιτς Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον (74' Καραγιάννης).

ΓΗΠΕΔΟ: Δ.Σ. Τρικάλων