Έμεινε στο μηδέν και τώρα ντέρμπι... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Έμεινε στο μηδέν και τώρα ντέρμπι...


Σε ένα μέτριο παιχνίδι με αρκετές εντάσεις η Λαμία δεν κατάφερε να διευρύνει το νικηφόρο σερί της και έμεινε στο 0-0 με τον αξιόμαχο Πανελευσινιακό.


Η Λαμία ήθελε τη νίκη για να διευρύνει το νικηφόρο σερί και να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Όμως στην αφιλόξενη Ελευσίνα δεν τα κατάφερε και μένοντας στο 0-0 απέκτησε συγκάτοικο ξανά. Στο -6 ο Άρης ο οποίος ξανά στις καθυστερήσεις κατόρθωσε να πάρει ένα ακόμη τρίποντο.


Όλη η πόλη φέτος ζει και αναπνέει για τη στιγμή που η ομάδα θα πανηγυρίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η στήριξή τους στην ομάδα φέτος είναι μεγάλη και αυτό αποτυπώθηκε και στην Ελευσίνα με την παρουσία 350 περίπου φίλων στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Ελευσίνας. Και μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το αναμενόμενο όμως ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα ζητώντας το διπλό στα Τρίκαλα την ερχόμενη Τετάρτη, όπου η παρουσία τους θεωρείται σίγουρη.

Το παιχνίδι διακόπηκε αρκετές φορές λόγω προκλήσεων από πλευράς φίλων των γηπεδούχων, με τους φίλους της ομάδας μας αρχικά να αντιδρούν όμως στη συνέχεια και με την παρέμβαση του μεγαλομετόχου της ομάδας μας ο οποίος βρισκόταν στις κερκίδες, αλλά και της αστυνομικής δύναμης η οποία ήταν ελλιπής  τα πνεύματα ηρέμησαν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας ξεκίνησε με αλλαγές στη σύνθεση της, λόγω και της ξαφνικής αδιαθεσίας του Σπυρόπουλου. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι ψάχνοντας τα πατήματά τους με αποτέλεσμα μέχρι και το 12ο λεπτό να μην έχουμε κάποια φάση στην αναμέτρηση. Στο 12 λοιπόν ο Τζόκιτς πήρε την μπάλα, έκανε μια ατομική ενέργεια όμως το σουτ του έφυγε εκτός εστίας. Οι γηπεδούχοι από την άλλη αμύνονταν συνεχώς απειλώντας κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Η διαρκής άμυνα του Πανελευσινιακού δημιούργησε πονοκεφάλους στον Μπάμπη Τεννέ καθώς η ομάδα του αδυνατούσε να παίξει ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο και να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Στο 31' ο Ρότσα επιχείρησε την απευθείας εκτέλεση ενός φάουλ με την μπάλα να περνά λίγο έξω από τα δοκάρια του Μακρυωνίτη. Λίγο πριν τη λήξη η Λαμία απείλησε ξανά με τον Ματσούκα να σουτάρει και την μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να πετύχουν το γκολ που ενδεχομένως θα τους έδινε και το τρίποντο. Στο 49' ο Ρότσα εκτέλεσε ένα κόρνερ με τον Αναστασιάδη να παίρνει την σκαστή κεφαλιά με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Μπάμπης Τεννές ανακάτεψε την τράπουλα περνώντας τον Τσόβιτς στην θέση του Ντουρμισάι. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ουσιαστικά πρώτη φορά στο 55' με τον Αρναούτογλου να κάνει το γύρισμα από αριστερά με τον Κοτσώνη όμως να διώχνει έγκαιρα από την περιοχή του Πίτκα. Στο 57' και πάλι ο Ματσούκας απείλησε με νέο σουτ, η μπάλα ωστόσο δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο χρόνος περνούσε, η Λαμία πίεζε όμως τα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες έριξαν το ρυθμό της αναμέτρησης με αποτέλεσμα η ομάδα μας να μην μπορεί να κάνει το γκολ. Στο 79' νέα εκτέλεση φάουλ από τον Ρότσα με την μπάλα ύστερα από παρέμβαση του Μακρυωνίτη να περνά άουτ. Στο 86' η ομάδα μας έμεινε με 10' παίκτες λόγω αποβολής του Τζόκιτς όταν με μία αψυχολόγητη ενέργεια λόγω καθυστερήσεων από πλευράς γηπεδούχων επιτέθηκε σε μέλος του ιατρικού τιμ. Στις καθυστερήσεις δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο πέραν απο μία φάση όπου οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Βασιλόγιαννη.

Πλέον η ομάδα μας στρέφει την προσοχή της στον τελικό της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στα Τρίκαλα όπου θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου και να διατηρήσει την διαφορά της από τον Άρη.



Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Κολόκας (80' Καμπούρης), Αρναούτογλου, Τσούπρος, Τσίγκρος (70' Ζέλιος), Κρισμάρεβιτς, Σιλιγαρδάκης, Ακούζιε (58' Σταματάκης), Νοέλ, Πρίντεμπς.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Ρότσα, Παπαργυρίου (85' Τσούκαλος), Κοτσώνης (69' Kαραγιάννης), Αναστασιάδης, Τζόκιτς, Μπλάζιτς, Όμο, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Ντουρμισάι (50' Τσόβιτς).

ΓΗΠΕΔΟ: Δ.Σ. Ελευσίνας


Τα στιγμιότυπα της συνάντησης: