"Με τον υπέροχο κόσμο μας θα παλεψουμε για το στόχο μας" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

"Με τον υπέροχο κόσμο μας θα παλεψουμε για το στόχο μας"


Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα παράπονά της για την χθεσινή εχθρική διαιτησία αλλά και για την κρατική τηλεόραση εξέδωσε πρίν από λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Ή ομάδα μας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανελευσινιακου όμως σε αυτό συνετέλεσε η εχθρική υποδοχή της ομάδας μας στην Ελευσινα αλλά και η κακή διαιτησία του διαιτητή Ρατσιάτου ο οποίος έκλεισε τα μάτια σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις πέναλτι.

Μάλιστα το βράδυ στην καθιερωμένη αθλητική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης δεν ειπώθηκε τίποτα για τις περιπτώσεις που φωνάζει η Λαμία ενώ αντιθέτως παρουσίασε τους γηπεδούχους ως αδικημένους της υπόθεσης.

Όλα αυτά δεν έμειναν απαρατήρητα από την διοίκηση της ομάδας μας η οποία εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:

"Χθες είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα. Η Λαμία θα συνεχίσει να δίνει τους αγώνες της μέσα στο γήπεδο. Δεν μας πτοεί η εχθρικότητα που συναντήσαμε μέσα στο στάδιο της Ελευσίνας οΧθες είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα. Η Λαμία θα συνεχίσει να δίνει τους αγώνες της μέσα στο γήπεδο. Δεν μας πτοεί η εχθρικότητα που συναντήσαμε μέσα στο στάδιο της Ελευσίνας ούτε η διαιτησία του κ. Ρατσιάτου που εξαφάνισε τρία πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, έδειξε μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας καταφέρνοντας έτσι να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ήταν ανθρώπινα λάθη.

Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι στα στιγμιότυπα του αγώνα που προβλήθηκαν από τη Δημόσια τηλεόραση δεν υπήρξε ούτε η μια, αλλά ούτε και οι τρεις περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησε η ομάδα μας. Τελικά τα ελευσίνια μυστήρια… συνεχίζουν να αποτελούν ένα ανεξήγητο φαινόμενο της κατηγορίας που αγωνιζόμαστε. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με τον υπέροχο κόσμο μας να πετύχουμε τον τελικό στόχο της ανόδου.ύτε η διαιτησία του κ. Ρατσιάτου που εξαφάνισε τρία πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, έδειξε μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας καταφέρνοντας έτσι να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ήταν ανθρώπινα λάθη.


Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι στα στιγμιότυπα του αγώνα που προβλήθηκαν από τη Δημόσια τηλεόραση δεν υπήρξε ούτε η μια, αλλά ούτε και οι τρεις περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησε η ομάδα μας. Τελικά τα ελευσίνια μυστήρια… συνεχίζουν να αποτελούν ένα ανεξήγητο φαινόμενο της κατηγορίας που αγωνιζόμαστε. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με τον υπέροχο κόσμο μας να πετύχουμε τον τελικό στόχο της ανόδου."


Τα στιγμιότυπα της κρατικής τηλεόρασης: