Τarget Analysis: Χρήστος Ελευθεριάδης (Ο mr 16 γκολ στο στόχαστρο της Λαμίας) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Τarget Analysis: Χρήστος Ελευθεριάδης (Ο mr 16 γκολ στο στόχαστρο της Λαμίας)



Για την περίπτωση του 27χρονου εξτρεμ της Παναχαϊκής Χρήστου Ελευθεριάδη, ενδιαφέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΠΑΣ Λαμία και το lamiaragate3.gr σας τον παρουσιάζει .

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης, είναι 27χρονος αριστερός εξτρεμ, γεννημένος στις 30/9/1991 στην Καβάλα.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αλμπωπό Αριδαίας, για να πάρει την πρώτη του μεταγραφή, το καλοκαίρι του 2010 στην ομάδα της Καβάλας. Εκεί έμεινε για έναν χρόνο με τον Πιερικό να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Στην ομάδα της Κατερίνης έμεινε για τρεις ολόκληρες σεζόν καταγράφοντας 65 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ, επιστρέφοντας για ένα εξάμηνο στον Αλμωπό.

Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για τις Σέρρες, για να συνεχίσει τον Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου στην Νίκη Βόλου. Στους Νικιώτες έκανε καλή χρονιά, η Παναχαϊκή τον είδε και τον απέκτησε, ενώ με τους Πατρινούς αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Την σεζόν που μας πέρασε αναδείχθηκε πρώτος σκορερ της ομάδας με 16 τέρματα σε 35 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ συνολικά με τη φανέλα των "ροσσονέρι" μετρά 86 εμφανίσεις και 30 γκολ σε τρεις σεζόν...

Μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της επίθεσης, ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και εφόσον αποκτηθεί θα δώσει τα αγωνιστικά στοιχεία που ψάχνει ο Μάκης Χάβος να προσθέσει στην ομάδα του...