Προς ανανέωση με Παναχαϊκή ο Ελευθεριάδης - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Προς ανανέωση με Παναχαϊκή ο Ελευθεριάδης







Το όνομα του πρώτου σκόρερ της φετινής Football League, Χρήστου Ελευθεριάδη ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα ως φερόμενων στόχων του ΠΑΣ Λαμία όμως και αυτή περίπτωση φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει.

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης σύμφωνα με δημοσιεύματα το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως βρισκόταν στην λίστα και της Λάρισας, αλλά και αρκετών συλλόγων από το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Σημερινές ωστόσο πληροφορίες από την Πάτρα αναφέρουν πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της Παναχαϊκής βρίσκεται κοντά στην ανανέωσή του με τους Πατρινούς.

Υπάρχουν συζητήσεις με την διοίκηση της Παναχαϊκής, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και οι παίκτες στους οποίους θα ανάψει το πράσινο «φως» ο προπονητής, θα κληθούν στην Πάτρα για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους. 

Σε συζητήσεις για ανανέωση βρίσκονται εκτός του Ελευθεριάδη και ο Θύμιος Αργυρόπουλος αλλά και δύο παλιοί γνώριμοι της Λαμίας, Γιάννης Σωτηράκος και Γιώργος Ντάσιος με τον τελευταίο μάλιστα να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τον μέλλον του στην Πάτρα...