Tελειώνει ο Μπλάζιτς που οδεύει προς Απόλλων / Διαφορά με Πλίατσικα - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Tελειώνει ο Μπλάζιτς που οδεύει προς Απόλλων / Διαφορά με Πλίατσικα





Και ξαφνικά διαζύγιο αναμένεται να βγει τις επόμενες ημέρες ανάμεσα στην Λαμία και τον Μπλάζιτς, αφού σημερινά δημοσιεύματα τελειώνουν τον Σέρβο μέσο από τους κυανόλευκους, στέλνοντας τον μάλιστα στη Ριζούπολη. Διαφορά στο οικονομικό με Πλιάτσικα...



Η απόφαση για μειωμένο μπάτζετ τη φετινή σεζόν μοιάζει ειλημμένη για την Λαμία, αφού πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα μας να προτείνει μείωση στα συμβόλαιο ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην ομάδα την περσινή σεζόν.

Τελευταία, τα ονόματα των Μάρκο Μπλάζιτς και Βασίλη Πλιάτσικα.

Και οι δύο, όπως αναφέρει το sportime, αμοίβονταν με 90.000 και τους προτάθηκε μείωση για να συνεχίσουν στην ομάδα. Ο Σέρβος μάλιστα είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όμως φαίνεται πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε και βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου, με τον Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος του έχει χτυπήσει τη πόρτα εδώ και καιρό να είναι ο πιθανότερος προορισμός του, προσφέροντάς του μάλιστα λίγο μεγαλύτερο συμβόλαιο.



Θυμίζουμε πως ο Μάρκο Μπλάζιτς με αινιγματικό ποστάρισμά του στο Facebook πριν από περίπου ένα μήνα, είχε αφήσει να αιωρείται το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα μας.




Όσον αφορά στην περίπτωση του Βασίλη Πλιάτσικα, τα δεδομένα μοιάζουν να είναι λίγο διαφορετικά. Ο παίκτης βρέθηκε στην Λαμία το προηγούμενο διάστημα και είχε συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας, όμως η μείωση που του προτάθηκε, δεν ικανοποίησε τα θέλω του.

Διαφορά υπάρχει, ο ποδοσφαιριστής δεν έδειξε διάθεση να μείνει με τα υπάρχοντα δεδομένα. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει επαναπροσέγγιση από την πλευρά της ομάδας με νέα, βελτιωμένη πρόταση και να έχουμε τελικά happy end!