ΠΑΣ Λαμία.....connecting people! (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΠΑΣ Λαμία.....connecting people! (pics)


Mια σεζόν γεμάτη νίκες, γκολ και.....κουφέτα ήταν η φετινή για τον ΠΑΣ Λαμία...

"Αν είσαι κοπέλα, ο φίλος σου είναι ποδοσφαιριστής και θες να τον παντρευτείς, δεν έχεις παρά να τον πείσεις να πάρει μεταγραφή στην Λαμία" Αυτή θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρουσα αγγελία, με δεδομένο τα κουφέτα που φάγαμε φέτος.

Το κλαμπ των παντρεμένων μεγάλωσε και αναμένεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα, με την Λαμία να φέρνει γούρι όπως φαίνεται....

Την αρχή έκανε πέρυσι ο κυανόλευκος τότε, Βαγγέλης Πίτκας, ακολούθησε πέρυσι το καλοκαίρι ο Θάνος Καραγκούνης, λίγες μέρες πριν τη μεταγραφή του στην Λαμία, για να πάρουν σκυτάλη οι επόμενοι!

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Φακούντο Μπερτόλιο δεσμεύθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και μάλιστα με έντονο το Λαμιώτικο στοιχείο, αφού ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λαμίας, με τον Αντιδήμαρχο και άλλοτε πρόεδρο της Λαμίας, Γιώργο Ζαγγανά, να τελεί το μυστήριο.



Ακολούθησαν δύο προτάσεις σε γάμο, αυτή του Λάζαρ Ρόμανιτς αλλά και αυτή του Ντάνι Μπεχαράνο οι οποίες είχαν θετική απάντηση όπως μας ενημέρωσαν από τα social media.






Τέλος, λίγες ημέρες πριν, όρκους αγάπης αντάλλαξε και ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λαμίας, Γιώργος Μουντάκης, με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, να είναι ο τελευταίος χρονικά, το περασμένο Σάββατο, που "κρεμάστηκε" και μάλιστα με support αρκετούς κυανόλευκους...




Το lamiaragate3.gr εύχεται στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον, να ζήσουν και να είναι πάντα γέροι και αγαπημένοι...