H απόκτηση Θεοδωρόπουλου, ανοίγει τον δρόμο και για τον Ελευθεριάδη - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

H απόκτηση Θεοδωρόπουλου, ανοίγει τον δρόμο και για τον Ελευθεριάδη


 
Χθες η ομάδα μας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Θεοδωρόπουλου, φτάνοντας έτσι στην μόλις τρίτη θερινή προσθήκη της και πλέον, ένα κανάλι άνοιξε, που μπορεί να ντύσει στα κυανόλευκα και τον Χρήστο Ελευθεριάδη.

To όνομα του Χρήστου Ελευθεριάδη ήρθε στο προσκήνιο για την ομάδα μας πριν από περίπου δέκα μέρες, με τον πρώτο σκόρερ της περσινής Football League να απασχολεί και την Λαμία.

Ο 27χρονος εξτρέμ μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τους Αχαιούς βρέθηκε και βρίσκεται ακόμη στη λίστα αρκετών ομάδων τόσο της Super League όσο και από το πρωτάθλημα της Κύπρου.

Και μπορεί σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πάτρα να βρίσκεται κοντά σε ανανέωση με την Παναχαϊκή, ωστόσο όπως έχει δηλώσει το αφεντικό των Αχαιών, Σάκης Καλογερόπουλος ο παίκτης θα ψαχτεί για ομάδα της «μεγάλης» κατηγορίας και εφόσον βρει καλό συμβόλαιο θα κάνει το βήμα παραπάνω. Ειδάλλως, θα παραμείνει κάτοικος Πάτρας.

Κάπου εκεί εμπλέκεται και η απόκτηση του Κώστα Θεοδωρόπουλου. Πως μπορεί να  συμβάλει θετικά στην μεταγραφή του Ελευθεριάδη;


Οι δύο ποδοσφαιριστές εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ. Ο Νίκος Ζαφειρόπουλος ίδρυσε το 2012 στη Θεσσαλονίκη την εταιρεία εκπροσώπησης αθλητών "Ζafi Agent" και πελάτες του μεταξύ άλλων είναι οι Κώστας Θεοδωρόπουλος και Χρήστος Ελευθεριάδης.

Το "κανάλι" που άνοιξε λοιπόν με τον μάνατζερ Ζαφειρόπουλο, μπορεί να συμβάλει και στην μεταγραφή του Χρήστου Ελευθεριάδη, αν φυσικά η Λαμία ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτησή του ακόμη...

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως από την "Ζafi Agent" εκπροσωπείται και ο Μιχάλης Μπαστακός, ο επιθετικός της Παναχαϊκής, που όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν από ένα περίπου μήνα, απασχολούσε την Λαμία .