Σκληρό πόκερ για Βασιλαντωνόπουλο - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Σκληρό πόκερ για Βασιλαντωνόπουλο



 Μπορεί ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος να μην υπολογίζεται από τον Μιγκέλ Καρντόσο για το ρόστερ της ΑΕΚ της επόμενης περιόδου, αρκετές ομάδες όμως είναι αυτές που τον έχουν στο στόχαστρο τους και θα δώσουν μάχη για την απόκτησή του.

Τις τελευταίες ώρες έχει επανέλθει στο προσκήνιο, η περίπτωση εκ νέου συνεργασίας του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου με την Λαμία όμως όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις των κιτρινόμαυρων... 

Τι εννοούμε;

Ο Βασιλαντωνόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020 και το μέλλον του εξαρτάται από τους κιτρινόμαυρους. Οι δρόμοι είναι δύο. Ή να δοθεί εκ νέου δανεικός σε κάποια ομάδα της Super League (Λαμία και ΟΦΗ ενδιαφέρονται) ή να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του όπου αυτός επιθυμεί...

Εκεί εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός, με τους πράσινους να "καίγονται" για ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας μετά την φυγή του Οσμάν Κουλιμπαλί.

Η Λαμία θα κινηθεί για την απόκτησή του είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε για την απόκτησή του στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος, ωστόσο στην δεύτερη περίπτωση θα έχει να κάνει αφενός με τα θέλω του ποδοσφαιριστή και αφετέρου με την ενδεχόμενη πρόταση του "τριφυλλιού" την οποία και θα πρέπει να ανταγωνιστεί..


Μάλιστα δημοσίευμα του Sportime αναφέρει:

Οι «κίτρινοι» θα ήθελαν έναν ακόμη δανεισμό στη Λαμία, ωστόσο ο Αιγιώτης αμυντικός δεν «ψήνεται» με το ενδεχόμενο. Γνωρίζει ότι βρίσκεται στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα και η αλήθεια είναι ότι ως προοπτική τη θεωρεί ελκυστική. Να συνεχίσει, δηλαδή, στον Παναθηναϊκό.

Φυσικά όλα εξαρτώνται από την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι», σεβόμενοι αυτό, δεν έχουν κάνει καμία κίνηση και απλώς περιμένουν. Αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος, τότε θα ενεργοποιηθεί το ενδιαφέρον. Δεν πρέπει, πάντως, να αποκλειστεί το εξής. Να επιχειρήσει ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» να κάνει μία επαφή με την «Ένωση» για τον Βασιλαντωνόπουλο. Προς την κατεύθυνση της ελευθερίας του ποδοσφαιριστή και την εξασφάλιση ενός ποσοστού μεταπώλησης μεγάλου, ακόμη και 40%.

Είναι μέθοδος που εφαρμόστηκε και πέρυσι από τον Παναθηναϊκό, σε υποθέσεις όπως του Πούγγουρα από τον ΠΑΟΚ. Τις επόμενες ημέρες, πάντως, θα υπάρχουν εξελίξεις. Είτε ο 27χρονος δεξιός μπακ θα φύγει δανεικός από την ΑΕΚ έως το τέλος του συμβολαίου του, είτε θα μείνει ελεύθερος. Στην περίπτωση αυτή θα ανοίξει ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό…