Κ-19: Εντός έδρας ήττα με 1-3 (εικόνες) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Κ-19: Εντός έδρας ήττα με 1-3 (εικόνες)


Για την 2η αγωνιστική της Super League Υποδομών, ο ΠΑΣ Λαμία Κ19 υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου. 

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague Υποδομών Κ19, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου. 

Η ομάδα της Λαμίας αν και εμφανίστηκε πολύ καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας, ηττήθηκε με τελικό σκορ 1-3 έχοντας μάλιστα και σε όλη ημέρα τον τερματοφύλακά του Νίκο Σόμογλου. 

Το ματς: 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Λαμία να έχει την κατοχή και στο 5' έγινε η πρώτη φάση. Ο Φουσέκης, έκανε την ατομική ενέργεια, βγήκε προ του τέρματος αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε κόντραρε στους αμυντικούς και πέρασε άουτ. Το 1-0 δεν άργησε να έρθει. 

Στο 10' ο Νικολόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ εκτός της περιοχής γεμίζοντας στη μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου, όμως ο αμυντικός που ήρθε πρώτος σε επαφή με την μπάλα έκανε χέρι. Ο Παπακωνσταντίνου έδωσε αμέσως το πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Βλαχομήτρος. 

Η εκτέλεση ήταν πολύ καλή όμως ο Κοκολέσης είπε όχι στον επιθετικό της Λαμίας αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει το δυνατό σουτ του Στεφανή ο οποίος έκανε το 1-0. 

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε να απαντήσει στα γκολ και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά, όμως εκεί δήλωσε παρών ο εκπληκτικός Σόμογλου ο οποίος με απίστευτη απόκρουση κράτησε το υπέρ της ομάδας του σκορ. Μετά το γκολ η ομάδα της Αθήνας αύξησε κι'άλλο την πίεσή με αποτέλεσμα στο 24' Βαγγέλης να κλέψει την μπάλα και μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-1. 

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος με τον Ρονάλντο Σάνι έχασε μια ακόμη τεράστια ευκαιρία, αλλά και πάλι ο Σόμογλου του είπε όχι στο τετ α τετ. Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου... 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να πιέζει και ζητάει πέναλτι σε μαρκάρισμα εντός της περιοχής, αλλά ο διαιτητής ήταν κάθετος και έδειξε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Δυστυχώς το γκολ για την αντίπαλη ομάδα δεν άργησε να έρθει και μάλιστα ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο.

Η σέντρα βγήκε από τα δεξιά και ο Βαγγέλης με γυριστό σουτ έκανε το 1-2 στο 55'. Πρώτη καλή φάση του ΠΑΣ Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο, στο 60' όταν ο Μεσουρούνης έκανε το σουτ εκτός της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κοκολέση. 

Και ενώ η Λαμία είχε ισορροπήσει το παιχνίδι, ο Ατρόμητος έβαλε ένα ακόμη γκολ... και μάλιστα τυχερό με τον Τσακίρη να πασάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα κόντραρε και πέρασε κάτω από τα πόδια του Σόμογλου ενώ ο Στεφανής που έπεσε για προλάβει την μπάλα δεν την πρόλαβε για ελάχιστα εκατοστά. 

Το 1-3 ήρθε στο 63' του αγώνα... Στο 69' ο Νικολόπουλος συνεργάστηκε άψογα με τον Αναγνωστόπουλο, ο δεύτερος έσπασε την μπάλα στην κορυφή της περιοχής της γηπεδούχου ομάδας αλλά ο Πλιάτσικας ολομόναχος έστειλε τη μπάλα άουτ. 

Ο Βαγγέλης και πάλι ολομόναχος εντός της περιοχής της Λαμίας, σούταρε αλλά και πάλι ο Σόμογλου του είπε "όχι" διώχνοντας την μπάλα μακριά. Στο 78' η ομάδα του Περιστερίου απειλεί και πάλι με τον Παπαδόπουλο να σουτάρει και τον Τρούμπουλο να πέφτει και διώχνει με αυτοθυσία τη μπάλα. 

Το 1-3 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα... 



















































































Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου
Εικόνες: Nίκος Μώκος