Άρεσαν οι νέες εμφανίσεις (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Άρεσαν οι νέες εμφανίσεις (pics)



Θετικά σχόλια απέσπασαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μας από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας το απόγευμα του Σαββάτου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τι "τους χάλασε"....


Επίσημη πρώτη αναμέτρηση για την Λαμία του Σωτήρη Αντωνίου, ντεμπούτο για τον ίδιο και αρκετούς ποδοσφαιριστές, ντεμπούτο όμως και για τις νέες φανέλες της ομάδας μας σχεδιασμένες από την Macron...

Όπως είχε διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό, η νέα, πρώτη εμφάνιση της Λαμίας είναι μονόχρωμη με έντονο μπλε χρώμα και μία ρίγα στο στήθος, ενώ ντεμπούτο έκανε και η μαύρη εμφάνιση του τερματοφύλακα η οποία η αλήθεια είναι πως δεν είχε διαρρεύσει μέχρι στιγμής (είχαμε δει μόνο την κίτρινη).




Η νέα εμφάνιση "άρεσε" στο κόσμο της Λαμίας ο οποίος σχολίασε για ακόμη μια φορά την ανάγκη δημιουργίας μιας μπουτίκ της ομάδας, με μελανό σημείο των σχολίων να αποτελεί μόνο η αλλαγή γραμματοσειράς στη πλάτη.

Η Λαμία μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε γραμματοσειρά με μικρά γράμματα για τα ονόματα των παικτών. Φέτος αυτό άλλαξε και τα ονόματα αναγράφονται πλέον με κεφαλαία!




Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι υπόλοιπες δύο εμφανίσεις της ομάδας, με τις πληροφορίες του lamiaragate3.gr να αναφέρουν πως η 2η εμφάνιση θα είναι λευκή και τη τρίτη, να μην έχει διαρρεύσει ακόμη!