Φιλικά προετοιμασίας: Πράξη 4η - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Φιλικά προετοιμασίας: Πράξη 4η






Τέταρτο φιλικό προετοιμασίας το σημερινό απέναντι στον Απόλλων Λάρισας για την Λαμία, με τους κυανόλευκους να έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων ύστερα από αρκετό καιρό. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Αντωνίου στον πάγκο, απέναντι σε μια ομάδα που υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής. Στα 5€ η γενική είσοδος
#paslamiafc #slgr #pre_season #lamiaragate3

Στις 18:45 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, η Λαμία θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλων Λάρισας, σε ένα φιλικό τεστ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν της SuperLeague 1.

Αυτό θα είναι το μόλις 4ο φιλικό της ομάδας μας σε αυτή την καλοκαιρινή προετοιμασία και πρώτο, του νέου τεχνικού, Σωτήρη Αντωνίου. Ο Έλληνας προπονητής έχει μόλις λίγες ημέρες που βρίσκεται στην ομάδα, έχει δουλέψει ελάχιστα στις προπονήσεις και όπως γίνεται αντιληπτό θα είναι ένα παιχνίδι το σημερινό συμπερασμάτων και δοκιμών.

Από το σημερινό φιλικό θα λείπουν δεδομένα οι 
Τσούκαλος, Μπουλούλης και Ανάκογλου οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα ταξιδέψουν στην Λάρισα, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη με την ομάδα.

Ασφαλή συμπεράσματα για την αρχική 11αδα της Λαμίας δεν μπορούμε να βγάλουμε, ωστόσο βάσει των όσων έχει δουλέψει στις τελευταίες προπονήσεις ο Αντωνίου, δύο είναι τα τινά. Το ένα να ξεκινήσει με σύστημα 3-4-3 και το άλλο με 4-4-1-1.

Αν πάρουμε σαν δεδομένο πως θα ξεκινήσει το παιχνίδι με το δεύτερο σχήμα, τότε θα έχουμε κάτω από τα δοκάρια τον Βελλίδη, αριστερά τον Βάντερσον, δεξιά τον Σκόνδρα και στο κέντρο της άμυνας τον Βύντρα και τον Πλιάτσικα.

Στο κέντρο θα είναι οι Δημούτσος και Μπεχαράνο ενώ στα άκρα θα παίξουν οι Σάλιακας δεξιά και Καραμάνος αριστερά. Λίγο πιο μπροστά τους θα είναι ο Τομάς σε ελεύθερο ρόλο ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τουράμ.

Τέλος να σημειώσουμε, πως κόντρα στον Απόλλων Λάρισας είχε κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο και ο πρώην πλέον τεχνικός της ομάδας μας, Μάκης Χάβος!

Το παιχνίδι δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη, όμως θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε μέσω του live chat του Lamiaragate3.gr, το οποίο θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη του αγώνα, λεπτό προς λεπτό.