Eπιστρέφει Ελλάδα ο Ασούμπρε (;) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Eπιστρέφει Ελλάδα ο Ασούμπρε (;)




Δημοσιεύματα από την Κύπρο αναφέρουν πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Ζαν Ασούμπρε, θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Ο Αμρ Ουάρντα ανακοινώθηκε σήμερα ως δανεικός από την ΑΕΛ, όμως φαίνεται πως δεν θα είναι η τελευταία χρονικά προσθήκη των «βυσσινί».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κύπρο, η ΑΕΛ βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ Λάρνακας και «τρέχει» την περίπτωση του Ζαν Ασούμπρε.

Γνώριμος παίκτης για τα ελληνικά δεδομένα από την περσινή παρουσία του στο πρωτάθλημα με τη Λαμία. Ο 27χρονος ακραίος επέστρεψε το καλοκαίρι στο «Νησί της Αφροδίτης», όμως βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης.


Ο Ασούμπρε είναι ένας από τους παίκτες που πιθανόν να αποχωρήσουν από το ρόστερ της ΑΕΚ Λάρνακας, προκειμένου να πάρει θέση στη 15άδα των ξένων/κοινωτικών ο Κάρλες Πλάνας.

Ο μεσοεπιθετικός από την Ακτή του Ελεφαντοστού, μπορεί να παίξει τόσο στο δεξί «φτερό» όσο και στο αριστερό, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 6 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της Λαμίας. Πλέον στην Κύπρο τονίζουν πως είναι πιθανό να γίνει ξανά κάτοικος Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Λαμία είχε επανέλθει το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθώντας την περίπτωσή του....