Προπόνηση στο ΔΑΚ, αγιασμός και....τσεκ απ χθες για τους κυανόλευκους (εικόνες) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Προπόνηση στο ΔΑΚ, αγιασμός και....τσεκ απ χθες για τους κυανόλευκους (εικόνες)



Αγιασμό, προπόνηση και τσεκ απ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας περιελάμβανε το χθεσινό μενού των κυανόλευκων, οι οποίοι ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. 


Την Πέμπτη, η προετοιμασία της Λαμίας  συνεχίστηκε με προπόνηση στο ΔΑΚ εν όψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου 24/8 στις 19:00 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. 


Το πρόγραμμα κυρίως περιελάμβανε επιθετική τακτική και στατικές φάσεις. Ενσωματώνεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σιγά σιγά και ο Τσούκαλος που ήταν τραυματίας.



Με αφορμή την προπόνηση στο ΔΑΚ πριν από αυτή πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο αγωνιστικό τμήμα με την ευχή όλων για μια καλή χρονιά. Μετά το τέλος του αγιασμού ο Μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στους παίκτες εκφράζοντας την στήριξή του για τη νέα χρονιά που ξεκινάει το Σάββατο με έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός.





Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσουν να διατίθενται αύριο Παρασκευή 23/4 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.








Τσεκ-απ στο Γ. Ν. Λαμίας 


Στο μεταξύ, χθες αρκετοί κυανόλευκοι βρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να υποβληθούν στα απαραίτητα τσεκ απ ώστε να είναι έτοιμοι για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. 





Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή ημέρα