Μπλόκο μεν, sold out δε! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Μπλόκο μεν, sold out δε!



Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Αθλητισμού γνωστοποίησε την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο ΔΑΚ Λαμίας για το ματς του Σαββάτου, ωστόσο αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι τα 350 εισιτήρια που δόθηκαν στο τριφύλλι, έχουν ήδη εξαφανιστεί!

Mπορεί η οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού να απαγορεύτηκε από την αστυνομία ωστόσο θα δώσουν κανονικά το παρόν, μεμονωμένα, με τα 350 εισιτήρια που έχουν δοθεί να έχουν ήδη εξαντληθεί.

Πάντως είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να δοθούν περισσότερα εισιτήρια στους πράσινους, αφού είναι η πρώτη μάχη της σεζόν και αρκετοί είναι αυτοί που θα βρεθούν στη πόλη μας το Σάββατο.


Η ανακοίνωση του Υπουργείου για την οργανωμένη μετακίνηση:
Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, το προσεχές Σάββατο (24-08-2019) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2019 – 2020, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.