2Oαδα για Ζάκυνθο, επιβεβαίωση για Ντάσιο και...τέλος!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

2Oαδα για Ζάκυνθο, επιβεβαίωση για Ντάσιο και...τέλος!!!


Την 20μελή αποστολή της ομάδας μας για την Ζάκυνθο ανακοίνωσε χθες ο Γ. Βαζάκας η οποία αναχώρησε για το νησί του Ιονίου σήμερα το πρωί.


Μάλιστα αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η συμμετοχή των νέων αποκτημάτων της ομάδας μας στην αποστολή, για τον πρώτο και κρίσιμο αγώνα της Λαμίας για το 2016.

Βέβαια είναι πιθανό κάποιοι από τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να πάρουν και το βάπτισμα του πυρός, να πραγματοποιήσουν δηλαδή την πρώτη τους συμμετοχή με τα κυανόλευκα.

Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Σιατραβάνης και Μπαλού.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Την τελευταία της προπόνηση επί Φθιωτικού εδάφους πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η ομάδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης, προτού αύριο το πρωί αναχωρήσει για Ζάκυνθο προκειμένου την Κυριακή 10/01 στις 15:00 να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016.

Η αποστολή που επέλεξε ο Γιώργος Βαζάκς είναι η ακόλουθη:

87 Τζόκιτς Μίλος
19 Κλιμάκο Πίντο Λεάντρο
88 Miljevic Christian
9 Πίντο Ντα Σίλβα Γιόνε
23 Balu Fabio
26 Αντωνόπουλος Ιωάννης
2 Ζουλιώτης Δημήτριος
8 Καραγιάννης Αλέξανδρος
7 Καραλής Ιωάννης
39 Κοτσώνης Δημήτριος
14 Νατσιόπουλος Αλέξανδρος
32 Νεόφυτος Κων/νος
11 Παπαευθυμίου Ιωάννης
3 Παπαργυρίου Ιορδάνης
30 Πίτκας Ευάγγελος
77 Ρίζος Δημήτριος
12 Σιατραβάνης Σάββας
6 Σιλιγαρδάκης Χάρης
33 Τόσκας Δημήτριος
4 Τσαμούρης Κων/νος



Το σενάριο για Ντάσιο και η επιβεβαίωση...


Πρίν λίγες μέρες είχε  κυκλοφορήσει το ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ντάσιο. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Πας Γιάννινα, κατέθεσε προσφυγή στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, και αναμένει την εκδίκαση για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Λαμίας.

Και λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα χθες ήρθε η επιβεβαίωση δια στόματος Βαζάκα, ο οποίος όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FM-1, σχολιάζοντας τις μεταγραφές, συμπεριέλαβε σε αυτούς και τον 32χρονο πολύπειρο δεξιό μπακ, σχολιάζοντας πως "ο Ντάσιος έκλεισε προχθές στην ομάδα, και είναι ένας έμπειρος στόπερ που θα δώσει ποιότητα στα μετόπισθεν..."

Τέλος τόνισε πως δεν θα γίνει κάποια άλλη μεταγραφή εκτός αν προκύψει κάτι πολύ καλό στη συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου.




Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Βαζάκα:

Η Ζάκυνθος είναι υπολογίσημη δύναμη.Δεν είναι εύκολη μέσα στην έδρα της. Όμως και εμείς ξέρουμε τί θέλουμε και πως να το πετύχουμε,ξεκαθαρίζει ο κος Βαζάκας προσθέτοντας πως μια νίκη στη Ζάκυνθο θα μας βάλει σφήνα στην κορυφή  αφού  αυτός είναι και ο τελικός στόχος μας.
Για τις μεταγραφές σχολίασε:Έφυγαν 10 παίκτες, όχι πως δεν άξιζαν αλλά δεν απέδιδαν στο σύνολο της ομάδας , πήραμε 5  νεώτερους και έτοιμους. Ήδη θα μας ακολουθήσουν στην πρώτη έξοδο. Η ηλικία των νέων κατεβάζει πολύ τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας.(Σιατραβάνης 22 Μίλιεβιτς 22 Παπαργυρίου 22 Μπαλού 30   Ντάσιος 32 χρονων)
Μίλησε για το πόσο καταλυτικό ρόλο έπαιξε η παρουσία και στήριξη στην ομάδα από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και κατέληξε πως αυτό που ήταν ο στόχος του έγινε τελικά αφού όλοι νιώθουν μια οικογένεια.
Οι στόχοι για την συνέχεια;Η Λαμία δεν είναι απλά ομάδα για να αγωνίζεται αλλά για να πρωταγωνιστεί. Ο κόσμος είδε, ξέρει καταλαβαίνει και στηρίζει . Και αυτό φαίνεται  από το πως άρχισαν να έρχονται στο γήπεδο .Βλέπω πως το ΔΑΚ θα γεμίσει κάποια στιγμή.Και αυτό δεν θα αργήσει. Είναι εγωιστικό αλλά πιστεύω πως η ομάδα αυτή θα παίξει το καλύτερο παιχνίδι της κατηγορίας, κατέληξε ο κος Βαζάκας.

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη:


Πηγή:lamiafm1.gr