Κρυφοκοιτάζει Οικονόμου, σενάριο για Πετρόπουλο! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Κρυφοκοιτάζει Οικονόμου, σενάριο για Πετρόπουλο!


Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα, η ομάδα μας κρυφοκοιτάζει την περίπτωση δύο ποδοσφαιριστών.


Η πρώτη περίπτωση ακούει στο όνομα του Κώστα Οικονόμου, 30χρονου μέσου του Αγροτικού Αστέρα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ομάδα του Αγροτικού και απομένουν τα τυπικά για την αποδέσμευσή του.
Μάλιστα ο Οικονόμου φαίνεται να έχει προταθεί στην Λαμία και η περίπτωσή του εξετάζεται. Όπως και να έχει πάντως θα μάθουμε σύντομα καθώς η ομάδα μας θα κληθεί να κλείσει γρήγορα τις υπόλοιπες μεταγραφές.


Σενάριο για Πετρόπουλο..


Όπως θα γνωρίζουν πολλοί από εσάς, το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα στην πόλη πως η ομάδα μας, θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού, επιπέδου Super League και για ακόμη έναν επιθετικό. 

Μάλιστα, το όνομα που ακούστηκε και για τ οποίο σας ενημερώσαμε και εμείς πριν λίγες μέρες ήταν αυτό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού..

Όμως τις τελευταίες ώρες, ακούστηκε ακόμη ένα όνομα ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξετάζεται από την διοίκηση της Λαμίας.

Πρόκειται για τον επιθετικό Αντώνη Πετρόπουλο, για τον οποίον η ομάδα μας εξέφρασε το ενδιαφέρον της και κατά την θερινή μεταγραφική περίοδο. Τότε ο Πετρόπουλος πήρε την μεταγραφή για την Μπάρι, ομάδα Β κατηγορίας της Ιταλίας και ύστερα από το πρώτο εξάμηνο, μετρά 5 συμμετοχές και συνολικά 61'(!) λεπτά συμμετοχής χωρίς να έχει καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

Έτσι ο 29χρονος πλέον επιθετικός έχει αρχίσει να  λησμονεί το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που περίμενε στην Ιταλία. Μάλιστα δεν αποκλείεται εαν τελικά ευσταθεί το σενάριο και συμφωνήσει με την ομάδα μας, αυτό να γίνει με την μορφή δανεισμού.

Δεν γνωρίζουμε αν ευσταθεί το συγκεκριμένο σενάριο πάντως σε κάθε περίπτωση ο Αντώνης Πετρόπουλος αποτελεί μία καλή περίπτωση για την επίθεση της ομάδας μας.