Πρώτη Σπανού με κόσμο... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Πρώτη Σπανού με κόσμο...

΄

Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της Λαμίας πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο νέος προπονητής της Λαμίας, Δημήτρης Σπανός.


Ο 46χρονος τεχνικός βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης και προπόνησε για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Χωρίς προβλήματα έγινε η προπόνηση με μοναδικό απών από το πρόγραμμα τον Ζουλιώτη ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα!

Με κόσμο η προπόνηση!

Με την παρουσία κόσμου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση καθώς μερίδα των φιλάθλων της Λαμίας βρέθηκε στο γήπεδο και συνομίλησε με διοικούντες της ομάδας για την ήττα στην Ζάκυνθο αλλά και για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Όπως τονίστηκε από τους διοικούντες δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Ζουλιώτη όπως  είχε διαρρεύσει νωρίτερα...
Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον μεγαλομέτοχο Π. Παπαϊωάννου, τον Θανάση Τσικνή, τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη αλλά και τον Δημήτρη Ρίζο ο οποίος συνομίλησε για λίγο με μερίδα των                                                                                               φιλάθλων.


Γεμάτο γήπεδο με τα Χανιά

Από τις συζητήσεις λοιπόν που υπήρξαν ανάμεσα στις δύο πλευρές εκφράστηκε η ανάγκη, να γεμίσει το ΔΑΚ Λαμίας την Κυριακή στο ματς με τα Χανιά, καθώς είναι πολύ κομβικό παιχνίδι και πρέπει ο κόσμος όπως κάνει πάντα να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.
Όχι μόνο με την παρουσία του αλλά και με την φωνή του, αφού αυτή είναι που ενθαρρύνει τους ποδοσφαιριστές!