Ανακοίνωση Φαντομάδων - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση Φαντομάδων



Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Λαμίας, οι Φαντομάδες οι οποίοι κάνουν λόγο για "λασπολόγους" αλλά και "ανύπαρκτους υπαλλήλους"   θέλοντας έτσι να δείξουν την αντιπαράθεσή τους και την ενόχλησή τους απέναντι στην συμπεριφορά κάποιων που προσπάθησαν να σταθούν εμπόδιο στην εκδρομή στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μενίδι για το παιχνίδι της Λαμίας με τον Αχαρναϊκό.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Ξεκινώντας την ανακοίνωσή μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα αδέρφια μας από το Blue Rummels Athens Club που μας βοήθησαν στην εκδρομή στο Μενίδι και όλα τα αδέρφια μας που ήταν σήμερα στο πούλμαν από την Λαμία για το Αθήνα και το Μενίδι....

Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε μια προσπάθεια να μαζέψουμε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας στο δύσκολο αυτό παιχνίδι παρέχοντας τους τη δυνατότητα μιας εκδρομής....Αυτό φαίνεται πως σε πολλούς δεν έκατσε καλά..

Ίσως γιατί θα έχαναν κάποια άλλα "αγαθά", ποιος ξέρει?? !!

Δεχόμασταν λοιπόν ανελέητο και βρώμικο πόλεμο σε αυτή την τίμια και γεμάτη αγάπη προσπάθεια μας. Λάσπη από άτομα που δεν είναι ικανοί να λέγονται "οπαδοί" ή "φίλαθλοι" αλλά "υπάλληλοι"...

Παρόλα αυτά και παρ' όλες τις δυσκολίες η αγάπη μας και η θέλησή μας να βρεθούμε κοντά στην ομάδα μας στο Μενίδι δεν στάθηκε εμπόδιο από τους ούτως η άλλως "μικρούς" και "ανύπαρκτους υπαλλήλους"

Ήμασταν εκεί για ακόμη  μια φορά με πολύ δυνατή παρουσία αψηφώντας τους όποιους νόμους, μόνο για την Λαμία μας.... 

Κλείνοντας θα ήθελα να ενημερώσω τους διάφορους λασπολόγους ότι έχουν ήδη ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ και πως όση αγάπη και να έχουν για την καρέκλα τους θα την αποχωριστούν.

Ο κόσμος ξύπνησε και σας πήρε χαμπάρι. Αφήστε λοιπόν τις λάσπες στα ονόματα ορισμένων, που κράζετε σαν κοράκια αλλά χαιρετάτε σαν κότες και φωτογραφηθείτε σε κάποιο κανάλι με γυαλιά και κουστούμια.

Αφήστε σε εμάς την κερκίδα, τις εκδρομές και την αγνή αγάπη μας για αυτό το ιδανικό που λέγεται ΛΑΜΙΑ...!!! 


ΤΕΛΟΣ Η ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΣΑΣ...


Lamia Fadomades Club: Ο παλμός της ομάδας