Aιχμές για Βαζάκα και όχι μόνο... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Aιχμές για Βαζάκα και όχι μόνο...


Την οργίλη αντίδραση της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, προκάλεσε η χθεσινή ντροπιαστική ήττα της ομάδας μας από την Ζάκυνθο με 3-0.


Μπορεί χθες να διέρρευσε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, Π.Παπαϊωάνου  ζήτησε από τον Γιώργο Βαζάκα να υποβάλλει την παραίτησή του, σήμερα όμως επιβεβαιώθηκε με μία σκληρή ανακοίνωση.


Αναφέρει λοιπόν πως θα πληρώσει όποιος ευθύνεται για την σκληρή ήττα της ομάδας μας από την ομάδα της Ζακύνθου, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο.

Βέβαια δεν έλειψε για ακόμη μία φορά η αναφορά στον προβληματισμό των διοικούντων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League και για το εάν πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτό.

Μπορεί βέβαια να ζήτησε συγνώμη για την εικόνα της ομάδας στην χθεσινή αναμέτρηση, αλλά πιστεύουμε πως ο υγιής κόσμος της Λαμίας, δεν απογοητεύεται από μία κακή εμφάνιση αλλά από τα επικοινωνιακά πισογυρίσματα της διοίκησης περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Αν δεν υπάρχει διάθεση να συνεχίσει αυτή η ομάδα, δεν χρειάζεται να γίνεται με το ζόρι ψάχνοντας κάθε φορά αφορμές για αποχώρηση από το πρωτάθλημα.


Διαβάστε την ανακοίνωση:


«Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ζακύνθου για την έντιμη νίκη από πλευράς τους. Από πλευράς μας η ήττα δεν ήταν και τόσο έντιμη. Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να βρούμε την αλήθεια.

Εμείς στο ποδόσφαιρο έχουμε μάθει να είμαστε έντιμοι, όπως και στη ζωή μας. Δεν έχουμε μάθει να μπερδεύουμε τη γυναίκα μας με την ερωμένη, όπως κάποιοι άλλοι. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και όποιος από την ομάδα μας έχει ευθύνη γι' αυτό το αποτέλεσμα θα τιμωρηθεί. Και όσοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα είναι θρησκεία και οικογένεια δεν έχουν καμία θέση σ' αυτήν.

Ξέρουμε να χάνουμε στον αθλητισμό (ποδόσφαιρο), ξέρουμε ότι οι αγώνες έχουν τρία αποτελέσματα, αλλά όχι μ αυτόν τον τρόπο.

Η Διοίκηση της Λαμίας ζητάει συγγνώμη από τους φιλάθλους της και έχει κάνει τα πάντα να πάει αυτή η ομάδα μπροστά, δυστυχώς όμως το ποδόσφαιρο της Football League έχει πολλά προβλήματα και απρόβλεπτα γεγονότα και έτσι δεν μπορεί να κρύψει ότι προβληματίζεται για το αν αξίζει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια».