Oύτε τώρα!!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Oύτε τώρα!!!!



Για ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι η Λαμία δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο αφού έμεινε στο 1-1 με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα.


Καλό ξεκίνημα για τους κυανόλευκους στο παιχνίδι έχοντας μάλιστα και την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο για ακόμη ένα παιχνίδι πληγώθηκε από την αχίλλειο πτέρνα της. Τις αντεπιθέσεις.

Ντεμπούτο για την ομάδα μας  έκαναν οι Ντάσιος και Θέος έχοντας μάλιστα και αρκετά καλή παρουσία, με εξαίρεση βέβαια την φάση που γκολ στην οποία φέρει ευθύνη ο πολύπειρος μπακ.

Περίπου 30-40 φίλοι των Λαμιωτών στο γήπεδο. Με τραυματία τον Τζόκιτς ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να επιβάλει το ρυθμό της. Και στην αρχή έδειχνε να το καταφέρνει καλά. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τις φάσεις. Αρχικά στο 3’ με τον Νεόφυτο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να φτάνει εύκολα στην αγκαλιά του Μανιάτη. Στη συνέχεια είχαμε τους Σιλιγαρδάκη και Καραλή να απειλούν με σουτ στο 7’ και 17’ αντίστοιχα όμως δεν απείλησαν την εστία των γηπεδούχων. Στο 39’ η Λαμία θα μπορούσε να είχε πετύχει το 0-1 όμως ο Μανιάτης μάζεψε την μπάλα από την σέντρα-σουτ του Καραλή προ του επερχόμενου Νεόφυτου. Ότι δεν έκανε η Λαμία το έκανε ο Πανελευσινιακός. Δύο λεπτά αργότερα, στο 41’ και σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Πλαβούκος έσπασε στον Γιαννιτσάνη αυτός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της ομάδας μας  και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πίτκα για το 1-0. 

Στην επανάληψη  ο προπονητής της Λαμίας έκανε διπλή αλλαγή ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Θέο και Νατσιόπουλο στη θέση των Μπαλού και Καραλή αντίστοιχα θέλοντας έτσι να φορτώσει την επιθετική του γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν στα καρέ τους δυσκολεύοντας έτσι το έργο των κυανόλευκων. Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου  ήρθε στο 60’ με ένα σουτ του κακού σήμερα Καραγιάννη. Στο 67’ ωστόσο η Λαμία είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Νεόφυτος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ από τα πλάγια όμως ο Μανιάτης μπλόκαρε. Ο Πανελευσινιακός ωστόσο λίγο έλειψε να κάνει και το 2-0. Ο Γιαννιτσάνης βρέθηκε στην περιοχή, έκανε την καρφωτή κεφαλιά με τον ακινητοποιημένο Πίτκα να βλέπει την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Τελικά η επιθετικές ορέξεις της ομάδας μας μετουσιώθηκαν σε γκολ. Ο νεοεισελθών και τραυματίας! Πίντο βρέθηκε στην γωνία της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων, έκανε το κοντρόλ και πιάνοντας ένα καταπληκτικό γυριστό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Μανιάτη, πανηγυρίζοντας έξαλλα.

Η Λαμία θα μπορούσε να κάνει και το 1-2 όμως ο βοηθός υπέδειξε σε θέση οφσαιντ τον Καραγιάννη, όμως ο Νεόφυτος ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Φάση αμφιλεγόμενη.


Εν τέλει δεν κατάφερε η ομάδα μας να πετύχει ένα ακόμη γκολ και έτσι εξακολουθεί να αγνοεί την εκτός έδρας  νίκη για φέτος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Βαλιτζό (53' Κακαράς), Ανδρίκος, Βουρβαχάκης, Τσίγκρος, Παληγεώργος, Κυζιρίδης (69' Τσολακίδης), Κωνσταντινίδης, Ιβόρ, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (84' Τόμτσουκ)

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου, Σιλιγαρδάκης, Καραλής (46' Νατσιόπουλος), Καραγιάννης, Λεάντρο, Ντάσιος, Μπαλού (46' Θέος), Νεόφυτος, Τζόκιτς (65' Πίντο)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Ελευσίνας.