Ενδιαφέρον για Φουσού!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ενδιαφέρον για Φουσού!!!



Ακόμη ένα σενάριο, ακόμη ένας υποψήφιος στόχος της Λαμίας για την μεταγραφική περίοδος του Ιουνίου με τον Τζέσι Φουσού να βρίσκεται αυτή τη φορά στη λίστα των Φθιωτών...


Είπαμε πως το φετινό καλοκαίρι να αναμένεται καυτό με την μεταγραφολογία να έχει ξεκινήσει ήδη.... Παντελής Καπετάνος και Φανούρης Γουνδουλάκης είναι τα δύο πιο "τρανταχτά" ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για την ομάδα μας ενώ αρκετά σενάρια υπάρχουν και για το θέμα του προπονητη, όσο καθυστερεί η ανανέωση του Μπάμπη Τεννέ..

Σε όλα αυτά λοιπόν έρχεται να προστεθεί και δημοσίευμα της σελίδας A-sports η οποία αποκαλούμενη αποκλειστικές πληροφορίες κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον μέσο του Πανσερραικού Τζέσι Φουσού.

Ο Φουσού μας είχε συστηθεί από το πέρασμά του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τα λιοντάρια των Σερρών. Για τον ποδοσφαιριστή έχουν ενδιαφερθεί ομάδες και από άλλα πρωταθλήματα.

Πάντως αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα αρχικώς, και δεν ξεκαθαρίσει το θέμα των ανανεώσεων δευτερευόντως δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση...

Συνεπώς περιμένουμε!