Το Σάββατο γράφουμε ιστορία... Είσαι μέσα??? - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Το Σάββατο γράφουμε ιστορία... Είσαι μέσα???




Η  ώρα έφτασε.! Το Σάββατο η Λαμία δίνει ίσως τον σημαντικότερο αγώνα της τριετίας γεγονός που μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας.


Όπως είναι εύκολα αντιληπτό ο αγώνας της Λαμίας με αντίπαλο τον ΟΦΗ το Σάββατο μονοπωλεί το ενδιαφέρον καθώς με νίκη η ομάδα μας είναι αγκαλιά (και μαθηματικά) με την άνοδο στην Α' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Και αν φυσικά ο Αρης την Κυριακή δεν κατορθώσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλων Σμύρνης , στην επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ελαφρά Ταξιαρχία θα μιλάμε πλέον για φιέστα ανόδου.

Για να φτάσουμε όμως μέχρι εκεί πρέπει το Σάββατο ο κόσμος της Λαμίας να δώσει δυναμικό παρών στο ΔΑΚ στηρίζοντας την ομάδα όσο ποτέ άλλοτε αυτά τα τρια χρόνια παρουσίας της στην Β' Εθνική.

Ήδη η ζήτηση των εισιτηρίων είναι αρκετά μεγάλη σε τέτοιο βαθμό που μας επιτρέπει να μιλάμε για πιθανό sold out , αφού η διάθεση θα συνεχιστει και την ημέρα του αγώνα.

Μάλιστα ο οργανωμένος πυρήνας οπαδών της ομάδας , οι Fadomades έχουν κάνει την απαραίτητη προετοιμασία, μαζεύοντας καπνογόνα, χαρτάκια κορδέλες και ολα εκείνα τα υλικά που θα δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα το Σάββατο

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σε αυτή τη προσπάθειά μπορούν να επικοινωνήσουν με προσωπικό μήνυμα με την σελίδα των Φαντομαδων στο Facebook αλλά και μόνο με την παρουσία τους και ΚΥΡΙΩΣ την ΦΩΝΗ τους στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Πάμε όλοι μαζί να γεμίσουμε το ΔΑΚ και να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα που όμοιά της δεν θα έχουμε ξαναδεί στην κατηγορία.

Όλοι μαζί να γράψουμε ιστορία!

Forza Lamiara!!!