Ξανά στο προσκήνιο ο Καπετάνος!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ξανά στο προσκήνιο ο Καπετάνος!!!





Και πριν καλά καλά η Λαμία εξασφαλίσει την άνοδο της στην Superleague η μεταγραφολογία της νέας σεζόν ξεκίνησε με μία όχι και τόσο φρέσκια είδηση...

Πιο συγκεκριμένα η αθλητική ιστοσελίδα Sport24.gr και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σαμόλης σε χθεσινό τους δημοσίευμα κάνουν λόγο για κρούση της Λαμίας στον 34χρονο πρώην επιθετικό της Βέροιας Παντελή Καπετάνο!
"Στη Λαμία υποστηρίζουν ότι θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις για τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας σεζόν, αφού πρώτα επιτευχθεί η άνοδος στη Super League. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Sport24.gr, οι Φθιωτοί έχουν ήδη στη λίστα για το επόμενο πρωτάθλημα τον Παντελή Καπετάνο.

Ο 34χρονος στράικερ αγωνίστηκε στη Βέροια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καταγράφοντας 24 συμμετοχές και 6 γκολ. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του έχει ήδη γίνει πρόταση. Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κοζάνη, Ηρακλή, ΑΕΚ, Στεάουα Βουκουρεστίου, Κλουζ και Ξάνθη."

Αυτά αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα σε μία όμως όχι και τόσο φρέσκια είδηση καθώς ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει και τον Ιανουάριο την ομάδα μας. Από τότε δεν υπήρξε κάποια άλλη εξέλιξη και τώρα το θέμα επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο.... Όπως και να έχει πάντως από την ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και δεν πρόκειται να υπάρξει πρίν το τέλος του πρωταθλήματος!!!