Σενάριο για Έντουαρντ Ιορντανέσκου... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Σενάριο για Έντουαρντ Ιορντανέσκου...




"Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε!!!". Μια παροιμία που μπορεί κάλλιστα να αποτυπωθεί και στην πραγματικότητα, όπως αυτή διαμορφώνεται με την άνοδο της Λαμίας στην Superleague.


Και αναφερόμαστε φυσικά στο θέμα του προπονητή της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με την μεταγραφολογία να έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς, χωρίς ωστόσο να έχει τεθεί επί τάπητος θέμα αναζήτησης νέου προπονητή. Άλλωστε όπως δήλωσε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Π. Παπαϊωάννου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έχει επαφές με τον Μπάμπη Τεννέ για το πλάνο της επόμενης περιόδου χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρη η επόμενη μέρα...

Εδώ λοιπόν έρχεται ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας flnews.gr το οποίο αναφέρει πως έχουν φτάσει αρκετές προτάσεις στην Λαμιώτικη ΠΑΕ για επίδοξους προπονητές της ομάδας, ένας εκ των οποίων και ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου, η περίπτωση του οποίου και εξετάζεται και βρίσκεται ψηλά στην λίστα!

Ο Εντουαρντ Ιορντανέσκου, γιος του γνωστού στο ελληνικό κοινό Ανχελ Ιορντανέσκου ο οποίος  μας είχε συστηθεί από το πέρασμα του ως ποδοσφαιριστής στον ΟΦΗ την διετία 1982-1984 αλλά και ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, την σεζόν 1998-1999, είχε βρεθεί πριν από λίγες μέρες στο στόχαστρο της Ξάνθης, με τους ακρίτες μάλιστα να του καταθέτουν και επίσημη πρόταση, την οποία λίγες μέρες αργότερα απέσυραν καθώς δεν είχε απαντήσει...Μάλιστα φαίνεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο της ΑΕΛ.

Ο Έντουαρντ, στην προπονητική του καριέρα, έχει καθίσει στον πάγκο των  Τάργκου Μούρες, Παντούρι και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. ενώ σαν ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί σε Στεάουα Βουκουρεστίου, Sportul Studențesc,  Unirea Focșani, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Αλκή Λάρνακας, Πετρολούλ Πλοϊέστι και Βασλούι. Μάλιστα την σεζόν 1998-1999 είχε αγωνιστεί με την φανέλα του Πανιωνίου ενώ κατά τα πρώτα του βήματα είχε βρεθεί για λίγο διάστημα και στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.