Π. Παπαϊωάννου: "Να προσέξουν οι φίλαθλοί μας την Κυριακή!..." - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Π. Παπαϊωάννου: "Να προσέξουν οι φίλαθλοί μας την Κυριακή!..."




Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Λαμία Fm-1 και τον Απόστολο Έλληνα έδωσε χθές, παραμονές του κρίσιμου παιχνιδιού με τον Απόλλων Σμύρνης ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Π. Παπαϊωάννου..

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για τα εισιτήρια και την επιθυμία των φίλων των φιλοξενούμενων να δώσουν το παρόν, για την σεζόν που πέρασε ενώ δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος για την συμμετοχή της ομάδας στην Superleague από τη νέα σεζόν.

Τέλος έκανε παράκληση στο κόσμο που θα βρεθεί αύριο στο ΔΑΚ να έχει κόσμια συμπεριφορά, καθώς όπως είπε φοβάται και άλλα πράγματα, ενώ τόνισε πως το περιστατικό που συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν το έχει παραλείψει, αναζητώντας τον "δράστη"



Αναλυτικά η συνέντευξή του:

«Είναι ένα ντέρμπι. Στόχος μας είναι να πάρουμε τους τρεις πόντους και να εξασφαλίσουμε όσο μπορούμε την άνοδό μας. Το έχω δηλώσει από την αρχή ότι η άνοδος θα κριθεί στα ντέρμπι μεταξύ μας, των μεγάλων δύο, τεσσάρων ομάδων.
Είμαστε κοντά στον στόχο, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες, παίζουν την μπάλα τους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε μια δυο απουσίες. Με ό,τι υλικό έχουμε θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τον αγώνα, γιατί τον χρειαζόμαστε πολύ.
Ασφαλώς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Θα κριθεί και στην τύχη και στη δύναμη, που πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Τα ντέρμπι όλα κρίνονται στη δύναμη και το πάθος των ομάδων και λιγότερο στην τεχνική».

Για τα εισιτήρια και την ανακοίνωση των φιλάθλων του Απόλλων: «Εισιτήρια εμείς στην Αθήνα δεν μπορούμε να δώσουμε. Αν έρχονταν κάποιοι από την Αθήνα και ζητούσαν εισιτήρια, ασφαλώς και θα έπαιρναν. Επίσημα να δώσουμε στον Απόλλωνα δεν μπορούσαμε, γιατί έχει βγει απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων. Αλλά όσοι φίλαθλοι του Απόλλωνα θέλουν να δουν τον αγώνα, κόσμια, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να έρθουν στο γήπεδο και να τους φιλοξενήσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε ομάδα.
Εμείς αυτά που βλέπουμε σε άλλα γήπεδα, δεν τα επιτρέπουμε στο γήπεδο της Λαμίας. Οι φίλαθλοί μας κάνουν αυτό που πρέπει για να είμαστε μια φιλόξενη έδρα. Δεν τα θέλουμε εμείς αυτά σαν ομάδα και σαν φίλαθλοι. Όποιος φίλαθλος του Απόλλωνα θέλει, μπορεί να έρθει να προμηθευτεί εισιτήριο και δεν θα έχει πρόβλημα. Εμείς σεβόμαστε τις υπουργικές αποφάσεις. Του απλού φίλαθλου του μεμονωμένου, δεν μπορεί να του απαγορεύσει να δει την ομάδα του.
Δεν θα αφήσουμε κανέναν φίλαθλο έξω από το γήπεδο, αρκεί να είναι φίλαθλος. Όταν έρθει για άλλα πράγματα, για φασαρίες, είναι θέμα της αστυνομίας».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος : «Μετά έχουμε να πάμε Θεσσαλονίκη και μετά έχουμε το ρεπό λόγω Πανθρακικού. Για μένα το πρωτάθλημα και η άνοδος θα ξεκαθαρίσει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Σε αυτές έχουμε την Σπάρτη εκτός έδρας και εντός την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δύσκολο και τίποτα δεν είναι εύκολο, αυτή την εμπειρία έχω. Αφήσαμε βαθμούς στην Ελευσίνα, που λόγω δυναμικής ήταν του χεριού μας και πήραμε κάπου αλλού που δεν περιμέναμε. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

Για την νέα σεζόν: «Όχι. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου, όταν δίνουμε μια μάχη, αν δεν τελειώσει αυτή, δεν κάνουμε σχέδια για το επόμενο βήμα. Στο μυαλό μας υπάρχουν κάποια, αλλά κάτι το χειροπιαστό όχι.
Εάν η ομάδα δεν βγει μαθηματικά στην άλλη κατηγορία, δεν επιτρέπεται να κάνουμε σχέδια. Να βγούμε με το καλό, γιατί θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον νομό και την περιοχή, γιατί ακόμα δεν έχει βγει, έχει ακόμα λίγο δρόμο».

Για τον κόσμο της Λαμίας: «Παρακαλώ τους φιλάθλους να έχουν συμπεριφορά καλή. Φοβόμαστε κι άλλα πράγματα, γι' αυτό θα έχουμε αυξημένη παρουσία σεκιούριτι και έχουμε ζητήσει από τον αστυνομικό διευθυντή αυξημένα μέτρα. Καταλαβαίνετε όλοι τι εννοώ. Και πρέπει να αποφύγουμε κάθε είδος κροτίδας, γιατί μπορούν να αποβούν μοιραία για μια ομάδα.
Οι ίδιοι φίλαθλοι θα πρέπει να προσέξουν, αν αγαπούν την ομάδα, γιατί αυτός που θα κάνει κάτι τέτοιο, σίγουρα δεν είναι Λαμία, σίγουρα δεν αγαπά την ομάδα και δε σέβεται τους κόπους τόσων χρόνων. Αν τον δω εγώ, θα δείτε πως θα τον περιποιηθώ.
Στο ματς με τον ΟΦΗ κάτι έκανε ένας φίλαθλος. Τον ψάχνω ακόμα. Δεν είναι μόνο για την τιμωρία. Μπορεί αυτός να τραυματίσει κάποιον που ήρθε με το παιδί του. Δηλαδή για έναν αγώνα, να βρεθεί κάποιος στο νοσοκομείο, δεν αξίζει τον κόπο»