Κ-17: Παναιτωλικός - Λαμία 3-0 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Κ-17: Παναιτωλικός - Λαμία 3-0



Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ομάδα Κ-17 της Λαμίας από την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων της Super League.



To συγκρότημα του Αποστόλη Καραπλή αν και είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Αγρίνο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 29' με τον Μουρατίδη ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο τελευταίο λεπτό του 1ου ημιχρόνου με τον Τρομπούκη.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη με στόχο να βρουν την ισοφάριση, προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν, ενώ δέχθηκαν και ένα τρίτο γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καρατσώλη, για το τελικό 3-0. 


Συνθέσεις: 

Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Φραγκούλης, Βασίλας (83’ Παπαχρήστος), Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Σοροβός (80’ Λάκκας), Ντούλιας, Μουρατίδης, Παπανικόπουλος (67’ Δήμος), Τρομπούκης (88’ Καρατσώλης).

ΠΑΣ Λαμία: Τρόπουλος, Παλιαλέξης, Καρακώστας (46΄ Αναγνωστόπουλος), Γεωργούσης, Σταθόπουλος, Σεντής, Ματθαίου (85΄ Νικολάου), Κωστάκος, Τόλα (80΄ Παναγιωτάκης), Νικολόπουλος (85΄ Μπακοστέργιος), Χύσκα.