H Λαμιάρα τα σπάει και στο PRO! (Pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

H Λαμιάρα τα σπάει και στο PRO! (Pics)




Για τους λίγους, τρελαμένους φίλους της Λαμίας, οι οποίοι είναι παράλληλα και λάτρεις των video games, οι αγώνες της ομάδας κάθε Σαββατοκύριακο δεν αρκούν. Το Pro Evolution Soccer 2019 όμως τους δίνει τη λύση.


Είναι κάτι σαν εθισμός. Δεν μπορείς να βγάλεις αυτή την ομάδα από την καθημερινότητά σου. Τι κάνεις όμως εκτός από το να διαβάζεις τα νέα της ομάδας σου από το lamiaragate3.gr; 

Παίρνεις το Pro19 και ξεκινάς το....λιώσιμο. Άλλωστε οι δημιουργοί του παιχνιδιού φρόντισαν (ευτυχώς για εμάς) να συμπεριλάβουν και το ελληνικό πρωτάθλημα σε ειδική έκδοση. Έτσι για εμάς, τους λάτρεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού, δεν χρειάζεται να φτιάχνουμε μόνοι μας την Λαμία κάθε χρόνο. Την έχει ήδη έτοιμη.

Και είναι με τα όλα της! Με μεταγραφές, με νέες εμφανίσεις. Ακόμη και με το κόσμο της! Δείτε τα πανό των Φαντομάδων στις κερκίδες και θα καταλάβετε...Για όσους δεν το ήξεραν, ποτέ δεν είναι αργά. Οι υπόλοιποι απλά χάνουν....

Απολαύστε την Λαμία και τον κόσμο της, μέσα από εικόνες που μας έστειλε φίλος της Σελίδας, σε ψηφιακή έκδοση, μέσα από το PES2019!