Mπερτόλιο στο STAR Kεντρικής Ελλάδας: "Χαρούμενος για τον τρόπο που παίζει η ομάδα" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Mπερτόλιο στο STAR Kεντρικής Ελλάδας: "Χαρούμενος για τον τρόπο που παίζει η ομάδα"


Ο Φακούντο Μπερτόλιο μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΛ στην κάμερα του STAR Κεντρικής Ελλάδας και τον Γιώργο Καραγιάννη για την φετινή προσπάθεια, την μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ και την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.


Αναλυτικά ανέφερε:


Για τη νίκη και το γκολ που πέτυχε: "Eίμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη αλλά και για το τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα. Είναι διπλή η χαρά μου για το γκολ που πέτυχα αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και ήταν εξίσου σημαντικό που συνεχίσαμε τις νίκες μετά το μεγάλο διπλό στον ΟΦΗ."

Για το αν ήταν μια Οσκαρική η χθεσινή νίκη: "Ναι σίγουρα ήταν πολύ σημαντική νίκη και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα αλλά και το πως παίζουμε σαν ομάδα."

Για τις προπονήσεις: "Δουλεύουμε σκληρά κάθε εβδομάδα.Κάθε ποδοσφαιριστής γνωρίζει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο, δουλεύουμε για αυτό, είμαστε όλοι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.."

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: "Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο και στη συνέχεια θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό"





Απόδοση κειμένου: Νίκος Μώκος /lamiaragate3.gr