Κούγιας: «Θα μιλήσω με τον Φέστα για να μείνει, τέτοια πέναλτι έπαιρνε και στις προπονήσεις ο Πίτι» - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Κούγιας: «Θα μιλήσω με τον Φέστα για να μείνει, τέτοια πέναλτι έπαιρνε και στις προπονήσεις ο Πίτι»



Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις εξελίξεις στην ΑΕΛ μετά τα όσα έγιναν στη Λαμία και την παραίτηση του Τζιανλούκα Φέστα, ενώ στάθηκε και στη φάση του πέναλτι.

H  ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ο Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε παραίτηση, με τον Αλέξη Κούγια στη συνέχεια να μιλάει στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ και να μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Θα συναντηθώ με τον Φέστα και θα πρέπει να του δώσω διαβεβαιώσεις ότι η ομάδα δεν θα αδικείται. Θα προσπαθήσω να τον πείσω να μην παραιτηθεί».
Μεταξύ άλλων ο Κούγιας στάθηκε και στη διαιτησία, λέγοντας: «Πρόθεση μου είναι να μην ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, όμως η ομάδα έχει φτάσει σε δύσκολη θέση με τα τελευταία αποτελέσματα και δεν μπορώ να την αφήσω. Είδατε τι έγινε σήμερα με τον Λεβαδειακό και την προηγούμενη αγωνιστική με τον Παναιτωλικό και το πέναλτι.
Σήμερα δώσανε ένα πέναλτι στην Λαμία που δεν υπήρχε. Τον είχαμε και εμείς παίκτη τον συγκεκριμένο (σ.σ. Πίτι). Τέτοια πέναλτι έπαιρνε και στις προπονήσεις κάθε μέρα. Διπλώνει το πόδι και πέφτει κάτω».