Έρχεται στην Λαμία η "ΩΚΕΑΝΙΣ" / Προβλέψεις για την ημέρα του Λαμία - ΑΕΛ / Τι θα γίνει με τον αγώνα - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Έρχεται στην Λαμία η "ΩΚΕΑΝΙΣ" / Προβλέψεις για την ημέρα του Λαμία - ΑΕΛ / Τι θα γίνει με τον αγώνα



Έντονη είναι η ανησυχία που υπάρχει στο στρατόπεδο τόσο της Λαμίας όσο και της Λάρισας αλλά και γενικότερα της Super League σχετικά με τα ακραία καρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν ολόκληρη τη χώρα και περισσότερο την ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Η "Ωκεανίς" όπως έχει ονομαστεί η κακοκαιρία που αναμένεται στη χώρα μας, έρχεται με άγριες διαθέσεις και η σέντρα της Κυριακάτικης αναμέτρησης τίθεται εν αμφιβόλλω.

Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλάμε για σίγουρη αναβολή στο παιχνίδι, ωστόσο το lamiaragate3.gr θα σας δώσει με την βοήθεια αρκετών site που ασχολούνται με την πρόβλεψη του καιρού, μια πρώτη εικόνα για τις καιρικές συνθήκες που αναμένονται στην Λαμία την Κυριακή.

Ρίχνοντας μια ματία στα παρακάτω sites, βλέπουμε πως όλα μιλούν για χαμηλές θερμοκρασίες (οι τιμές κυμαίνονται από -5 έως 3 βαθμούς κελσίου) αλλά και χιονόπτωση, με την διάρκεια και την ένταση να είναι αυτά που διαφέρουν.

Συνεπώς βάσει των σημερινών στοιχείων στην Λαμία την ημέρα και ώρα του αγώνα θα επικρατεί χαμηλή θερμοκρασία (περίπου -1) και μέτριας έντασης χιονόπτωση, ωστόσο αυτή θα έχει ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ.

Είναι λοιπόν ερωτηματικό η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου την ημέρα του αγώνα καθώς αφενός θα κρίνει το αν θα έχουμε σέντρα στο παιχνίδι και αφετέρου αν θα είναι σε κατάσταση να φιλοξενήσει το παιχνίδι 24 ώρες μετά (πράγμα πολύ δύσκολο αφού αν το γήπεδο είναι καλυμμένο από χιόνι 24 ώρες αργότερα θα έχει παγώσει) ή αυτό θα ορισθεί σε νέα μέρα και ώρα.

Όπως και να έχει το lamiaragate3.gr παρακολουθεί και την εξέλιξη του καιρού και θα σας ενημερώσει για ότι νεότερο προκύψει σχετικά με την διεξαγωγή ή όχι της αναμέτρησης με την ΑΕΛ! 


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ:

FREEMETEO.GR




METEO.GR




DELTIOKAIROU.GR




OKAIROS.GR





 KAIROS.GR