ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΚ σήμερα στις 20:00 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΚ σήμερα στις 20:00



Φιλικά προετοιμασίας πράξη 2η για την Λαμία η οποία σήμερα αντιμετωπίζει στις 20:00 στο ΔΑΚ την ΑΕΚ σε ένα δυνατό φιλικό που θα βγουν και τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα για την εικόνα της ομάδας. 

Μετά το εμφατικό 10-0 επί της Ποταμιάς, στο πρώτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας, το οποίο βέβαια δεν σημαίνει και πολλά όμως πήραμε μια πρώτη γεύση, έρχεται το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ η οποία κορυφώνει την προετοιμασία της ενόψει των πρώτων προκριματικών παιχνιδιών της. 

Ο Μάκης Χάβος θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πρόσωπα και καταστάσεις, να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του αλλά και να εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας βγάζοντας συμπεράσματα για το που χρειάζεται ενίσχυση... 

Στόχος στο σημερινό παιχνίδι είναι για τον Μάκη Χάβο να δει την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του υπό πίεση, αφού στο φιλικό που προηγήθηκε οι κυανόλευκοι δεν απειλήθηκαν.. 

Σέντρα λοιπόν σήμερα στις 20:00, με το παιχνίδι να μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Σταρ Κεντρικής Ελλάδος και η γενική είσοδος να είναι στα 10€.