Τι έμεινε από το πρώτο φιλικό των κυανόλευκων... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Τι έμεινε από το πρώτο φιλικό των κυανόλευκων...


Το πρώτο...ξεμούδιασμα των κυανόλευκων ήρθε με εμφατικό τρόπο, με το σκορ (10-0) να μαρτυρά και την τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Αν και συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν από το συγκεκριμένο φιλικό, η Λαμία έβγαλε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της με αρκετούς ποδοσφαιριστές να δείχνουν ορεξάτoι.

Τι έμεινε σε εμάς από το σημερινό φιλικό;

- Στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα της Ποταμιάς αγωνίστηκε ο Δημήτρης Κουρλός, ο οποίος στην επανάληψη αντικατέστησε τον Γιάννη Καλύβα, σφυρίζοντας για ένα ημίχρονο...

- Για τους τυπικά γηπεδούχους αποτελούσε μια πρώτη εικόνα με δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν, αφού ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη την προετοιμασία

- Εκπρόσωπος της ομάδας της Ποταμιάς, είναι ο φίλος και συνάδελφος δημοσιογράφος Δημήτρης Κολλημένος, ο οποίος "τρέχει" το οργανωτικό κομμάτι της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

- Δεν γίνεται να μην κάνουμε αναφορά και στον....μπαρουτοκαπνισμένο Μπακαλίδη ο οποίος πλέον στα 38 του, συνεχίζει να αποτελεί βασικό γρανάζι στις μηχανές των ευρυτανικών ομάδων που αγωνίζονται στην Γ' Εθνική.

- Από την πλευρά της Λαμίας ντεμπούτο με τα κυανόλευκα, έστω και ανεπίσημο έκαναν οι Βελλίδης, Βύντρα, Σάλιακας, Τουράμ, Θεοδωρόπουλος, Λούκας Ράμος και Ανάκογλου.

- Μάλιστα οι Τουράμ και Ανάκογλου "άνοιξαν λογαριασμό" με τα αντίπαλα δίχτυα από νωρίς

- Ο Τουράμ πέτυχε τα 4 (!) από τα 10 γκολ της ομάδας μας και μάλιστα τα 2 από αυτά με εξαιρετικό τρόπο. Ένα με τακουνάκι και ένα με εξαιρετικό γυριστό σουτ. Από την άλλη ο Ανάκογλου σκόραρε δύο τέρματα.

- Δύο τέρματα και από τον ευδιάθετο Ζοάν Τομάς ο οποίος αγωνίστηκε ως επιτελικός και συνέβαλε και στα υπόλοιπα γκολ του πρώτου ημιχρόνου.

- Ένα γκολ και 2 ασίστ είχε και ο ανεβασμένος Λάζαρ Ρομανιτς ο οποίος αγωνίστηκε στην αριστερή πτέρυγα... 

- Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Μανώλη Σάλιακα, τουλάχιστον δημιουργικά, ο οποίος σημείωσε 7/7 επιτυχημένα γεμίσματα, 1 ασίστ και ένα δοκάρι, σε 60 λεπτά παιχνιδιού

- Ο Γιάννης Σκόνδρας αγωνίστηκε ως παρτενέρ των Βύντρα και Ασίγκμπα στο κέντρο της άμυνας και έδειξε να ανταποκρίνεται σε αυτόν τον νέο ρόλο, αν και, η κυανόλευκη άμυνα δεν χρειάστηκε να επέμβει ανασταλτικά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

- Πρώτα λεπτά συμμετοχής και για τους μικρούς, Νίκο Σόμογλου, Νίκο Κουδουνά, Νίκο Ματθαίου, Χριστόφορο Καραγιάννη, Ανέστη Βλαχομήτρο, Κώστα Νικολόπουλο και τον υπό δοκιμή Γιώργο Κατσέρη.

- Ο Βλαχομήτρος βρήκε δίχτυα και το πανηγύρισε έξαλλα, γιατί έψαχνε το γκολ το οποίο σίγουρα θα του δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, ο Νικολόπουλος αγωνίστηκε λίγο αλλά του πιστώνεται η όμορφη κάθετη στον Τσούκαλο, από την οποία προήλθε το 10ο γκολ της ομάδας ενώ, ο υπό δοκιμή Κατσέρης, αγωνίστηκε τόσο ως εξτρέμ όσο και ως φορ, με μια επέλαση του από τα δεξιά στο 72' να είναι ότι καλύτερο είχε να δείξει σε αυτά τα πρώτα λεπτά συμμετοχής, με σωστές τοποθετήσεις και εκρηκτικότητα....

- Περίπου 100 άτομα βρέθηκαν στη κερκίδα του Αθλητικού Κέντρου, μεταξύ των οποίων και περίπου 20 φίλοι της Λαμίας.

- Ενδιαφέρον είχε η αντίδραση του Αλέξη Μιχαήλ (η ομάδα του είχε προπόνηση αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού στο ίδιο γήπεδο) όταν έμαθε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.