Θέλει δουλειά...πολλή - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Θέλει δουλειά...πολλή


Στο δεύτερο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας της και πρώτο εντός έδρας, η Λαμία ήταν άτολμη και σε ένα κακό παιχνίδι γνώρισε φιλική ήττα από την σαφώς ανώτερη και πιο έτοιμη ΑΕΚ.#pas_lamia #lamiaragate3

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με κακό ρυθμό η Λαμία δεν κατάφερε να απειλήσει την ΑΕΚ, αναλώθηκε σε παιχνίδι κέντρου, με την ΑΕΚ να επικρατεί με 0-1.

H ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 6' είχε την πρώτη της καλή στιγμή από λάθος του Κατσίκα που δίνει τη μπάλα κατά λάθος στον Κλωναρίδη, αυτός σούταρε αμαρκάριστος από θέση βολής και έστειλε τη μπάλα οριακά άουτ. Τρία λεπτά αργότερα σουτ του Ζεράλδες εκτός περιοχής, η μπάλα 2-3 μέτρα άουτ.

Στο 13' μακρινό σουτ του Βέρντε αυτή τη φορά, αρκετά μέτρα άουτ η μπάλα ενώ στο 23' ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζεράλδες, η μπάλα λίγο άουτ.

Το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 33' με  τον Χουλτ να κάνει το παράλληλο γύρισμα και τον Αλμπάνη με κοντινή προβολή να κάνει το 1-0.

Στο 37' και πάλι η ΑΕΚ στο προσκήνιο με τον Βέρντε να σουτάρει εκτός περιοχής και τον Κατσίκα να διώχνει σε κόρνερ. 


Η πρώτη καλή στιγμή της Λαμίας ήταν στο 44' με τον Σάλιακα να δοκιμάζει ένα μακρινό σουτ και την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη το σκηνικό ίδιο με την ΑΕΚ να έχει την κυκλοφορία της μπάλας. Στο 50' μια εκτέλεση φάουλ του Ζεράλδες, με τον Παουλίνιο να κινείται στην πλάτη της άμυνας και να κάνει το γύρισμα, όμως πρόλαβαν και έκοψαν οι αμυντικοί της Λαμίας προ του Κλωναρίδη. Στο 59' ο Κλωναρίδης σούταρε με την μπάλα να περνά άουτ ενώ στο 64' ο Ζεράλδες εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ στον ξεχασμένο Ντέλετιτς ο οποίος σούταρε με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, γεγονός στο οποίο συνετέλεσαν και οι αρκετές αλλαγές των δύο ομάδων. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού με την Λαμία να γνωρίζει φιλική ήττα από την σαφώς ανώτερη και πιο έτοιμη ΑΕΚ
ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Κατσίκας (46' Βελλίδης), Σάλιακας, Βύντρα (74' Ασίγκμπα), Πλιάτσικας (62' Σκόνδρας), Βάντερσον (90' Νικολόπουλος), Δημούτσος (62' Μπουλούλης), Μπεχαράνο (74' Ράμος), Τομάς (46' Καραγιάννης Α.), Καραμάνος (74' Κωστίκας), Ρόμανιτς (79' Ανάκογλου), Τουράμ (67' Τσούκαλος). 


ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Τσιντώτας(46' Αθανασιάδης), Παουλίνιο (77' Σαμπανάσοβιτς), Σβάρνας, Λόπες, Χουλτ (84' Καραβίδας), Σιμόες, Σιμάο (77' Σταμούλης), Βέρντε (46' Nτέλετιτς) , Ζεράλδες, Αλμπάνης (46'  Μπότος), Κλωναρίδης (60' Σαρδέλης).