Ξεμούδιασε με τρόπο εμφατικό.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Ξεμούδιασε με τρόπο εμφατικό....



Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων είχαν οι κυανόλευκοι οι οποίοι σήμερα το απόγευμα επικράτησαν επί της Ποταμιάς με 10-0 στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε με τους εξής : Στο τέρμα ο Βελλίδης, στην άμυνα δεξιά ο Σάλιακας, αριστερά ο Βάντερσον, ενώ στο κέντρο ο Βύντρα και ο Σκόνδρας. Στο κέντρο Δημούτσος, Μπεχαράνο και Τομάς ως δεκάρι ενώ αριστερά ο Ρόμανιτς δεξιά ο Καραμάνος και στο κέντρο της επίθεσης ο Τουράμ.

Ενώ για την ευρυτανική ομάδα οι: Κουτρούμπας, Χαλής, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Ζαραβέλης, Μπουμπουρής, Κατσαρής, Λέρης, Γενιτσαρόπουλος, Κουρλός, Μπακαλίδης.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο γήπεδο και η πρώτη καλή στιγμή δεν άργησε να έρθει αφού μόλις στο 5ο λεπτό έπειτα από κόρνερ του Βαντερσον ο Τουράμ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, αναγκάζοντας τον Κουτρούμπα σε δύσκολη επέμβαση.

Η Λαμία έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό όταν το πλασέ του Ρόμανιτς πέρασε από τον Κουτρουμπα, αλλά ο Ζαραβέλης πρόλαβε και απομάκρυνε πάνω στην γραμμή.

Η Λαμία συνέχισε την πίεση την πίεση και στο 14ο λεπτό πέτυχε το 1-0 με τον Τομάς ( να βάζει το πρώτο έστω και ανεπίσημο γκολ της ομάδας για την νέα σαιζόν) μετά από σέντρα του Καραμάνου από τα δεξιά.

Δυο λεπτά αργότερα η ομάδα μας είχε νέα μεγάλη ευκαιρία έπειτα από σέντρα του Ρόμανιτς, την μπάλα βρήκε ο Σάλιακας που είδε όμως το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι.

Πολύ διάθεση φάνηκε ότι έχουν οι παίχτες του Μάκη Χαβου καθώς στο 20 ο Βραζιλιάνος φορ, Ροτζεριο Τουράμ έκανε το 2-0 με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, από σέντρα του Σκόδρα.

Με φουλ τις μηχανές συνέχισε η Λαμία αφού στο 31ο λεπτό ο Τουράμ έκανε το 3-0 με ένα πολύ όμορφο γκολ με τακουνάκι. Η Λαμία πετυχαίνει και 4ο γκολ με τον Τομάς.

Στο 38 ο Τουράμ ολοκληρώνει το χατ-τρικ και κάνει το 5-0 για την Λάμια. Η οποία συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό και κάνει και το 6-0 με τον Ρόμανιτς αυτή την φορά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, σε αντίθεση με την φάση του 9ου λεπτού.

Στο 43' η Λαμία θα πραγματοποιήσει και την πρώτη της αλλαγή με τον Ραμος να περνάει στην θέση του Μπεχαρανο.

Το 6-0 όμως δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου αφού στο 45' μετά από γύρισμα του Ρόμανιτς ο Τουράμ θα πετύχει το 7-0 και το (4ο προσωπικό) γκολ. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χάβος έκανε αλλαγές και πέρασε στο παιχνίδι τους: Ρόμανιτς Σάλιακας, Τουράμ, Καραμάνος, Ράμος, Θεοδωρόπουλος, , Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ανάκογλου

Στο 58ο λεπτό ο δείκτης του σκορ θα ανέβει στο 8-0 με τον Ανάκογλου να ανοίγει και αυτός λογαριασμό.

Στο 59 θα πραγματοποιηθούν 3 ακόμα αλλαγές για την ομάδα μας με τους Ματθαίου, Κωστίκα και Τσούκαλο να περνάνε στις θέσεις των Βάντερσον, Σάλιακα και Τουράμ. Και 9ο γκολ για την Λάμια και αυτό από τον Ανακογλου, που έχει μπει ορεξάτος.

Στο 65ο λεπτό η ομάδα μας θα περάσει 2 ακόμα παιδιά της κ19 τους Βλαχομήτρο και Κουδουνά αλλά και τον Κατσέρη ( υπό δοκιμήν). Στις θέσεις τον Ρόμανιτς, Σκόνδρα και Καραμάνο αντίστοιχα.

Όπως είναι λογικό η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει ρίξει τον ρυθμό της.
Στο 77ο λεπτό ο Μακεδόνας τεχνικός θα πραγματοποιήσει δύο ακόμα αλλαγές.

Καθώς θα βγάλει τους Ανακογλου και Ράμος και θα περάσει εντός αλλά δύο παιδιά από την κ19 τους Χριστόφορος Καραγιάννης και Νικολόπουλο.

Τα 10 γκολ φτάνει η ομάδα της Λαμίας έπειτα από συνεργασία Νικολοπουλου και Τσούκαλου με τον τελευταίο να γυρίζει την μπάλα και τον Βλαχομήτρο να νικάει τον Σόμογλου.


Ποταμιά (Αλέξης Φλωράκης): Κουτρούμπας, Χαλής, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Ζαραβέλης, Μπουμπουρής, Κατσαρής, Λέρης, Γενιτσαρόπουλος, Κουρλός, Μπακαλίδης


ΠΑΣ Λαμία Α' Ημιχρόνου: Βελλίδης, Σάλιακας, Βύντρα, Σκόνδρας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο (40′ Λούκας Ράμος), Καραμάνος, Τομάς, Ρόμανιτς, Τουράμ

ΠΑΣ Λαμία Β’ Ημιχρόνου: Θεοδωρόπουλος, Σάλιακας (58′ Κωστίκας), Ασίγκμπα, Σκόνδρας (64′ Νικολόπουλος), Βάντερσον (58′ Ματθαίου), Λούκας Ράμος (77′ Καραγιάννης Χρ.), Μπουλούλης, Καραμάνος (64′ Κατσέρης), Ανάκογλου (77′ Βλαχομήτρος), Ρόμανιτς (64′ Κουδουνάς), Τουράμ (58′ Τσούκαλος)



Ρεπορτάζ: Μώκος Νίκος