Ντιανεσί..γιοκ για τον ΠΑΣ Λαμία / Σιγουριά για Σάλιακα - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Ντιανεσί..γιοκ για τον ΠΑΣ Λαμία / Σιγουριά για Σάλιακα


Παρότι ο 23χρονος ήταν ένα βήμα προτού ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και στην συνέχεια δοθεί δανεικός στη Λαμία δημοσίευμα του AEK1924.gr  χθες το βράδυ, ανέφερε  πως η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί!

Ενώ όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ θα ολοκλήρωνε την περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ από το Μάλι και θα τον έδινε και δανεικό στη Λαμία, στη συνέχεια προκειμένου να πάρει και χρόνο συμμετοχής, παρότι ο παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας, παρότι βρέθηκε και η φόρμουλα αγοράς του από την Φορτούνα, εν τέλει δεν προχώρησε. 

Φαίνεται πως ο 23χρονος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί όπου διαπιστώθηκε πως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και πλέον, η Ένωση θα στραφεί σε άλλες λύσεις, με την Λαμία να συνεχίζει την έρευνα για εξτρεμ...


Έρχεται ο Σάλιακας



Από εκεί και έπειτα, στη Λαμία φαίνεται πως θα συνεχίσει τη καριέρα του ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, Μανώλης Σάλιακας.

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν εκφράζεται με σιγουριά πως ο 23χρονος μπακ, μετά την περσινή του παρουσία στον ΑΟΧ Κισσαμικό ως δανεικός (υπήρξε συμπαίκτης με τον Καραγιάννη) θα συνεχίσει στη Λαμία, με τη μορφή δανεισμού επίσης.

Είναι πάντως μια θέση αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα που η Λαμία χρειάζεται ενίσχυση και μένει να δούμε αν ευσταθούν τα σενάρια και αν ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας για την αναχώρηση στο Καρπενήσι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της...