Μικρά - μικρά από το Καρπενήσι - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Μικρά - μικρά από το Καρπενήσι


Η πρώτη ημέρα προετοιμασίας του ΠΑΣ Λαμία επί ευρυτανικού εδάφους ολοκληρώθηκε. #pas_lamia #lamiaragate3

Από το μεσημέρι της Δευτέρας, ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στο Καρπενήσι πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.


- Με εξαιρετικά καλή διάθεση βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα το πρωί έξω από το ΔΑΚ οι κυανόλευκοι. Γεμάτοι ενθουσιασμό οι 7 μικροί, κάποιοι εκ των οποίων ακολουθούν για πρώτη φορά φέτος την μεγάλη ομάδα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

- Αγχώδης αλλά με όρεξη για δουλειά και ο Γιώργος Κατσέρης. Ο 19χρονος επιθετικός που θα δοκιμαστεί το επόμενο διάστημα από τους κυανόλευκους.

- Αρκετά ήσυχο το ταξίδι των κυανόλευκων για το γειτονικό Καρπενήσι. Στο δρόμο είχαν και....συναντήσεις. Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι έφτασαν στο Montana όπου και θα καταλύσουν για τις επόμενες 12 μέρες. Λίγο  αργότερα μάλιστα οι Ευρυτάνες, καλωσόρισαν τον ΠΑΣ Λαμία μέσω facebook...

- Οι συνθήκες που συνάντησαν οι κυανόλευκοι ήταν εντελώς διαφορετικές συγκριτικά με την...Λαμία, με το θερμόμετρο να πέφτει αισθητά ειδικά προς το απόγευμα.

- Και μπορεί οι κυανόλευκοι να προερχόντουσαν από ταξίδι ωστόσο οι παίκτες βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο για ένα πρώτο ξεμούδιασμα με αρκετή ένταση περί τις 5 το απόγευμα.

- Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και φέτος το γκρουπ των τερματοφυλάκων. Η σταθερά που ακούει στο όνομα Γιώργος Μουντάκης, έχει πολλή δουλειά και φέτος, αφού στη θέση του γκολκίπερ υπήρξαν προσθαφαιρέσεις και μάλιστα σημαντικές.

- Εξαιρετική ήταν η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, με τους ανθρώπους των κυανόλευκων να εκφράζουν την ικανοποίηση τους.

- Aπό αύριο ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις για τους κυανόλευκους, ώστε να είναι όσο το δυνατό περισσότερο έτοιμοι για το πρώτο φιλικό..."ξεμούδιασμα" με την μικτή Ευρυτανίας.


- Το ξενοδοχείο διαθέτει αρκετές ανέσεις, μεταξύ των οποίων και πινκγ πονγκ όπου, ως είθισται άλλωστε κάθε καλοκαίρι οι κυανόλευκοι θα δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους...