Λαμία-Παναχαϊκή 4-1. ΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕ!!! (vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Λαμία-Παναχαϊκή 4-1. ΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕ!!! (vid)

     

Δείχνοντας από την αρχή τις ορέξεις της η Λαμία παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο διέλυσε την Παναχαϊκή με 4-1 και ενώ το σκορ ημιχρόνου ήταν ήδη στο 4-0 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.


Έτσι η ομάδα μας πέτυχε την μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη στην ιστορία της στην Football League και πλέον πηγαίνει το ερχόμενο Σάββατο στην Κέρκυρα να αντιμετωπίσει την Κασσιόπη έχοντας την ψυχολογία στα ύψη.

Όπως είπαμε λοιπόν η ομάδα μας έδειξε από νωρίς τις ορέξεις της αφού ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς και μάλιστα στο 5' όταν ο Γιόνε Πίντο ανατράπηκε με αγκωνιά από τον Λαμπρόπουλο και ο Λεάντρο που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Παναχαϊκή προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και να απειλήσει όμως σε δύο περιπτώσεις με τους Μητρόπουλο και Χαρτσιά δεν τα κατάφερε.

Και ενώ ο Σερτζίνιο με τον Πίντο βρισκόντουσαν με κλειστά μάτια και είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας μας ο Μητρόπουλος βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Κοντέων μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή Ζούγρα να δείχνει παίζεται.

Και κάπου εκεί το παιχνίδι άρχισε να παίρνει όμορφη τροπή καθώς ότι επακολούθησε δεν το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της Λαμίας.
Στο 28' Τζόκιτς και Πίντο έπαιξαν το 1-2 με τον Σέρβο να εκτελεί από το ύψος του πέναλτι τον Αθανασόπουλο για το 2-0. 

Δύο λεπτά αργότερα και ενώ οι παίκτες των φιλοξενούμενων δεν είχαν συνέλθει από το γκολ, ο Ζουλιώτης έφυγε από τα δεξιά, έκανε την σέντρα και ο Πίντο κατέβασε και με σουτ στην κίνηση "καρφωσε" την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου για το 3-0 τρέχοντας αμέσως προς την εξέδρα για να πανηγυρίσει!

Όμως είχε κι άλλο αφού στο 43' και σε αντεπίθεση της ομάδας μας ο Σερτζίνιο πέταξε στον Καραγιάννη και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το σκορ 4-0!!!



'Εριξε ταχύτητα στην επανάληψη...

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη αφού με το ξεκίνημα ο Τζόκιτς έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Πέδρο και αμέσως μετά διαπληκτίστηκε μαζί του με αποτέλεσμα ο διαιτητής Ζούγρας να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Ο Βαζάκας πέρασε τον Ενγκουεμ στη θέση του Καραλή για να γεμίσει το κέντρο ώστε να μην απειληθεί και τα κατάφερε περίφημα αφού όχι μόνο δεν απειλήθηκε αλλά είχε ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ.

Στο 61΄ο Καραγιάννης πέρασε κάθετα στον Πίντο και τον έβγαλε τετ-α-τετ όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα.

Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη αλλά παρά το γκολ η Λαμία ήταν αυτή που είχε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες να διευρύνει το υπέρ της σκορ.

Στο 85' ο Σερτζίνιο έδωσε στον Νατσιόπουλο όμως αυτός έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νεόφυτος προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όμως καταλογίσθηκε σε θέση οφσάιντ.

Και επειδή όπως λέει και ο λαός το καλύτερο ήταν για το τέλος , θα είχαμε και από αυτό αν η μπάλα δεν σταματούσε για δεύτερη φορά στο δοκάρι του Αθανασόπουλου στο σουτ του Νατσιόπουλου παρόλα αυτά όμως η Λαμία πανηγύρισε μία εμφατική και παράλληλα σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Λεάντρο, Κοντέων, Τζόκιτς, Σιλιγαρδάκης, Τσαμούρης, Καραγιάννης (82' Νατσιόπουλος), Καραλής (52' Ενγκουέμ), Πίντο (52' Νεόφυτος), Σερτζίνιο

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιώργος Σπανός): Αθανασόπουλος, Παπανικολάου (74' Περίκο), Ασίγκμπα, Κοντοδήμος, Πινδώνης, Πέδρο, Σιατραβάνης, Μουκίδης (41' Ντελέκος), Μητρόπουλος, Λαμπρόπουλος Γ., Χαρτσιάς (41' Χατζής)

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Λαμίας.


Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση: