Άρχισαν τα όργανα. - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Άρχισαν τα όργανα.


Όπως είχε αποκαλύψει από χθες η εφημερίδα Live Sport και επιβεβαιονόταν από το ρεπορτάζ που είχαμε ο Γιώργος Βαζάκας ήταν προ των πυλών ώστε να εισηγηθεί την αποπομπή από την ομάδα ποδοσφαιριστών οι οποίοι παρά το μεγάλο κασέ τους, άλλοι δεν έχουν πείσει με την παρουσία  τους και άλλοι δεν έχουν αγωνιστεί κα.


Έτσι η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη και έγινε ακόμη χειρότερη σήμερα, με την προγραμματισμένη προπόνηση  της ομάδας.

Ο Γιώργος Βαζάκας ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών με τους Τριανταφυλλάκο και Καλαιτζϊδη να αντιδρούν και τον Βαζάκα να τους στέλνει πακέτο στη διοίκηση για την αποδέσμευσή τους.

Παρελθόν ακόμα αναμένεται να αποτελέσουν και οι Γκίνης, Καλλέργης (παρόλο που στο αγώνα με την Καλλιθέα είχε εξαιρετική παρουσία) κα πιθανόν και ο Τόσκας.

Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλες αποδεσμεύσεις με τα ονόματα των Νεόφυτου και Ενγκουεμ να παίζουν δυνατά καθώς δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους.

Έτσι λοιπόν όπως καταλαβαίνει κανείς το  κλίμα της ομάδας είναι πολύ βαρύ και έχει χαθεί κάθε επαφή μεταξύ παικτών-προπονητή-διοίκησης με την τελευταία να μην έχει πάρει ακόμη θέση για την εικόνα της ομάδας και να συνεχίζει να είναι απαθής και άφαντη..

Αναμένουμε εξελίξεις και ανακοινώσεις.

Μείνετε συντονισμένοι...