Φαντομάδες: "Με την καψούρα μας δεν θα παίξει κανείς..." - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Φαντομάδες: "Με την καψούρα μας δεν θα παίξει κανείς..."


Πριν από λίγο οι "Φαντομάδες"  μας έστειλαν για να δημοσιεύσουμε μία επιστολή με την οποία εκφράζουν την δυσαρέσκεια και τον θυμό τους για όλα αυτά τα γεγονότα αλλά και την απόλυτη στήριξη στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Π. Παπαϊωάννου:


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Σήμερα το απόγευμα γίναμε μάρτυρες μέσα από τις τηλεοράσεις μας, της μεγαλύτερης σφαγής του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και όχι μόνο για την τελευταία 5ετία τουλάχιστον.
Η ομάδα μας και ενώ στο 25' προηγούταν ΉΔΗ με 0-2 της Κέρκυρας, ξαφνικά ανέλαβε δράση ο....γνωστός και μη εξαιρετέος Ρούσσος-Μπερκεντζής και με ένα εξαιρετικό σόλο δεν δίστασε να δείξει δύο απανωτά πέναλτι υπέρ της Κέρκυρας, το ένα εκ των οποίων εξόφθαλμα αμφισβητούμενο ενώ με την έναρξη της επανάληψης με επίσης χαρακτηριστική ευκολία απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Λεάντρο για ένα μαρκάρισμα που σήκωνε το πολύ μέχρι....θέατρο!

Το ζουμί της υπόθεσης είναι πως η Λαμία μας, είναι θύμα συνεχούς αδικίας από την κάθε μαριονέτα που της δίνουν σφυρίχτρα, και ο κόμπος πια έχει φτάσει στο χτένι.

Η υπομονή μας "Κύριοι" εξαντλείται και με την καψούρα μας δεν θα παίξει κανείς.

ΥΓ1. Στηρίζουμε απόλυτα τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας, Π.Παπαϊωάννου και τον καλούμε να ανακαλέσει την απόφασή του για την απόσυρση της ομάδας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Μόνο ενωμένοι θα πολεμήσουμε το σάπιο σύστημα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και την ατιμωρισία των ηθικών αυτουργών.

ΥΓ2. Όσοι ξέρετε ξεχνάτε, και όσοι δεν ξέρετε θα μάθετε με ποιους τα βάζετε. Πάντως να ξέρετε πως το πανηγυράκι σας θα το σχολάσουμε....

Λαμία Θ.3