Στο ίδιο έργο θεατές.... (vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Στο ίδιο έργο θεατές.... (vid)



Για ακόμη ένα ματς είχαμε επανάληψη των περυσινών συμπεριφορών κάποιων εναντίον της ομάδα μας.
Είχαμε αρχίσει από την 1η Αγωνιστική με την αποβολή του Ενγκουέμ, συνεχίσαμε με την αποβολή του Λεάντρο και του Τζόκιτς, δηλαδή των κύριων μοχλών της ομάδας μας και σήμερα είχαμε το αποκορύφωμα. Η Λαμία "βιάστηκε" από τον γνωστό σε όλους κ Ρούσσο-Μπεκερτζή με φιλοδώρημα δύο πέναλτι (το πρώτο αποτελεί εφεύρεση) και μία σκανδαλώδη αποβολή και ενώ η ομάδα μας προηγούνταν με 0-2 προκαλώντας ασφαλώς πεντακάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος!

Το γεγονός αυτό δεν άφησε ασυγκίνητο τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας ο οποίος κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου εξέδωσε ανακοίνωση δηλώνοντας πως η ομάδα μας αποχωρεί από το πρωτάθλημα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο κοινό. Το τρίποντο που θα τους εδραίωνε στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας. Και ενώ η Κέρκυρα ήταν πιο κινητική στα πρώτα 15' χάνοντας κάποιες ευκαιρίες στην εστία του Ρίζου η Λαμία ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Γίονε Πίντο όταν μετά από κόντρα που πήρε , βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, σούταρε με το αριστερό και άνοιξε το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Και ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν την ισοφάριση εντέλει η Λαμία έκανε και το 0-2 με τον Νατσιόπουλο να πλασάρει τον Κουτζαβασίλη.
Στη συνέχεια η Κέρκυρα έδειχνε σαστισμένη καθώς βρισκόταν με την πλάτη στο τοίχο με αυτό το 0-2 και με την Λαμία να ελέγχει την εξέλιξη του παιχνιδιού όμως εκεί ανέλαβε δράση ο διαιτητής Ρούσσος-Μπεκερτζής!
Αρχικά ανακάλυψε πέναλτι και κίτρινη κάρτα σε ανύπαρκτο φάουλ του Λεάντρο με τους Φαίακες να μειώνουν σε 1-2 και στη συνέχει υπέδειξε και δεύτερο πέναλτι (σωστά αυτή τη φορά) σε ανόητο χέρι του Κοντέων μετά από κόρνερ με τους γηπεδούχους να φέρνουν το ματς στα ίσια και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη ο διαιτητής ουσιαστικά τελείωσε την ομάδα μας δείχνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λεάντρο αφού ανακάλυψε φάουλ και μάλιστα φάουλ για κίτρινη!!!
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς παρόλο το αριθμητικό πλεονέκτημα των γηπεδούχων , με τον Βαζάκα να περνά τον Κοτσώνη στη θέση του Καραλή θέλοντας να καλύψει το κενό στην άμυνα.
Οι Φαίακες από την άλλη ενέτειναν την προσπάθειά τους να πετύχουν κάποιο γκολ και το κατάφεραν στο 71' με τον Φάμπιο (μόλις είχε μπει ως αλλαγή) να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και τον Ρίζο να αποκρούει ασταθώς και την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του.
Στα λεπτά που απέμειναν δεν άλλαξε κάτι αφού η Λαμία έδειχνε κουρασμένη και αδύνατη να κυνηγήσει την ισοφάριση (έπαιζε και με 10 παίκτες) και έτσι η Κέρκυρα πανηγύρισε την πρώτη νίκη με τον Αλέκο Βοσνιάδη στο πάγκο της και την Λαμία να έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία και το μέλλον της να είναι μετέωρο!!!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γκόμες, Παρασκευαϊδης, Όμο (46' Κρητικός), Ντιόγκο, Ζορμπάς (71' Φάμπιο), Καρντόσο, Ντουαλά, Κόντος (81' Γεωργακόπουλος), Σουάνης

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (83' Παπαευθυμίου), Νατσιόπουλος (87' Ενγκουέμ), Πίντο, Καραλής (51' Κοτσώνης), Σερτζίνιο  

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας


Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης...