Δυσκολεύουν τα πράγματα... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Δυσκολεύουν τα πράγματα...


Η Λαμία το μεσημέρι της Κυριακής αντιμετώπισε τον Κισσαμικό στο ΔΑΚ Λαμίας, μπροστά σε περίπου 600 φιλάθλους της αφού και ο καιρός δεν το επέτρεπε.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 σε ένα κάκιστο παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί και έτσι η Λαμία μετά από 6 αγωνιστικές μετρά 6 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα εκτός έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συκεκριμένο αγώνα απείχαν όπως είχαν δηλώσει οι οργανωμένοι οπαδοί της Λαμίας (Fadomades) εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για την αδιαφορία της διοίκησης προς το μέρος τους αλλά και για την κάρτα οπαδού.

Η Λαμία αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος με τις ροζ εμφανίσεις ενώ για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος αγωνίστηκε και ο Παπαευθυμίου. Επίσης στα θετικά κρατάμε και την επανεμφάνιση του Καραγιάννη ύστερα από τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε.

Όπως είπαμε λοιπόν ο αγώνας ήταν κάκιστος με ελάχιστες καλές ευκαιρίες για να επιτευχθεί κάποιο γκολ αν και η Λαμία μπήκε όπως συνήθως καλά στο ματς και μάλιστα είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, όταν στο 6' και μετά από φάουλ του Νατσιόπουλου ο Λαζαρίδης απέκρουσε ασταθώς και στη συνέχεια ο  Λεάντρο με ένα μονοκόματο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 10' ήταν η καλύτερη στιγμή  της Λαμίας σε όλο το πρώτο ημίχρονο όταν μετά από κάθετη πάσα του Νγκουέμ ο Πίντο πλάσαρε με τον Λαζαρίδη να διώχνει σε κόρνερ. Ο Κισσαμικός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 14' μετά από σουτ του Μανιά ο Ρίζος που είχε σχετικά εύκολο απόγευμα έδιωξε σε κορνερ.  Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση πέρα από μία κεφαλιά του Νγκουέμ ύστερα από σέντρα του Ζουλιώτη η οποία πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη η Λαμία είχε απειλητικές διαθέσεις χώρις όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ καθώς για ακόμη έναν αγώνα φάνηκε το πρόβλημα της επιθετικής γραμμής της που αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν και σε συνδυασμό με την απουσία του Σερτζίνιο ο οποίος είναι ο μαέστρος των επιθέσεων. Από το δεύτερο ημίχρονο κρατάμε μία προσπάθεια της ομάδας μας στο 68' όπου μετά από σύγχυση που επικράτησε στην άμυνα των φιλοξενούμενων η μπάλα στρώθηκε στον Λεάντρο, έκανε την προβολή με τον Λαζαρίδη να διώχνει ενστικτοδώς σε κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά η Λαμία ενέτεινε  την προσπάθειά της να πετύχει το πολυπόθητο γκολ όμως δεν το κατάφερε ούτε στο 81' όταν μετά απο κεφαλιά του Νεόφυτου ο Πίντο έκανε το σουτ με τον Λαζαρίδη  να διώχνει σε κόρνερ με τα πόδια, αλλλά ούτε και στις καθυστερήσεις όταν ο νεοεισελθών Καραλής με τον γυριστό σουτ που επιδιωξε μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα αποκλειστικά άουτ.

Έτσι έμεινε αυτό το 0-0 με την Λαμία να συνεχίζειι τις μέτριες εμφανίσεις και να μένει κολλημένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αναζητώντας μετά από 6 αγωνιστικές την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πας Λαμία:  Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντεών, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Νεόφυτος, Ngwem(61' Τόσκας), Τσαμούρης, Παπαευθυμίου(77' Καραγιάννης), Νατσιόπουλος(83' Καραλής), Πίντο

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Posonkovic, Πότσι, Βάττης(62' Λώττας), Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Μάντζης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης,Μανιάς

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας



photo:lamia1964.gr