Tο καπνογόνο ΔΕΝ σκοτώνει - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Tο καπνογόνο ΔΕΝ σκοτώνει


Τέλος Μαρτίου ήταν και η Λαμία αντιμετώπιζε στον τελικό της σεζόν τον Απόλλων Καλαμαριάς
με στόχο την νίκη που θα της έδινε το εισητήριο για τα playoffs ανόδου στην Super League.


Εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι όχι μόνο για την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές, την πόλη αλλά για το κόσμο που η περυσινή ομάδα του έδωσε τόσες χαρές και ήταν η ώρα να δώσει και την πιο μεγάλη. Την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στην Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Ο κόσμος προφανώς και δεν θα άφηνε ποτέ την ομάδα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς της ιστορίας της και γέμισε το ΔΑΚ δημιουργώντας ατμόσφαιρα και δίνοντας παλμό στην ομάδα αψηφώντας το ψιλόβροχο.


Ήταν το τελευταίο καπνογόνο.

Σε εκείνο λοιπόν το ματς ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε να ανάβει καπνογόνο, βέβαια όχι όπως σε άλλα ματς όπως αυτά με Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου και Ζάκυνθο αφού είχαν προηγηθεί απαγορεύσεις από το αρμόδιο Υπουργείο Αθλητισμού λόγω εκτεταμένων επεισοδίων που επικρατούσαν εκείνο το διάστημα σε όλα τα ελληνικά γήπεδα.

Και είναι τόσο όμορφο να βλέπεις μία ομάδα ανθρώπων να φωνάζει, να τραγουδά, να δίνει παλμό και να δημιουργεί ατμόσφαιρα στις κερκύδες. Όμορφο όχι μόνο για την τηλεόραση, για τους οπαδούς, και τους λοιπούς φιλάθλους, αλλά κατά κύριο λόγο για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βλέποντας τέτοια ατμόσφαιρα δίνουν το 110% για να πάρουν την νίκη και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους της. 

31 Μαρτίου λοιπόν άναψε το τελευταίο καπνογόνο στο ΔΑΚ. Μόνο του χωρίς τίποτα να το συνοδεύει αφού ότι άλλο υπήρχε κρατήθηκε στην είσοδο μαζί με τον κάτοχό του.



ΔΕΝ σκοτώνει ρε παιδιά.


Και φτάνουμε στο ζουμί αυτού του άρθρου. Όπως λέει και ο τίτλος του "Tο καπνογόνο ΔΕΝ σκοτώνει". 
Eκεί που το οργανωμένο κομμάτι των οπαδών της Λαμίας άρχισε να δημιουργεί καυτή ατμόσφαιρα και να δίνει ρεσιτάλ , συζητώντας για αυτό πολλές σελίδες και μπλογκς, την ώρα που βρισκόταν στην πρώτη τριάδα με τις πιο καυτές έδρες στην Football League, εκεί που σε κάθε εντός έδρας ματς, με την ατμόσφαιρα που δημιουργείτο συμπεριλαμβανόταν στο TOP 10 των πιο καυτών εδρών σε Ελλάδα και Κύπρο........... ξαφνικά ξύπνησαν και κάποιοι σε αυτή την πόλη και θεώρησαν πως τα καπνογόνα, τα χαρτιά και όλα τα υπόλοιπα είναι φονικά όπλα και απειλούν την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. 
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? 

Σε όλα τα γήπεδα της χώρας υπάρχουν καπνογόνα, χαρτιά, ταινίες και όλα τα υπόλοιπα και στην Λαμία θεωρούν ότι μπορεί να βλάψουν τους ποδοσφαιριστές.

Σταματήστε λοιπόν να σπείρετε την διχόνοια στην ομάδα, και εσείς που υποτίθεται είστε υπεύθυνοι για την ομάδα και δεν ξέρετε την τύφλα σας από ποδόσφαιρο, κάντε αυτό που πρέπει επιτέλους.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Και μπορεί τώρα να έχουν ανακοινώσει την αποχή τους από το οργανωμένο κομμάτι όμως όταν θα είναι η ώρα θα επιστρέψουν. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ. 

ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.