Κολλημένη με το Χ.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Κολλημένη με το Χ....



Σε ακόμη ένα ματς η Λαμία δεν έπεισε με την παρουσία της και έμεινε στο 0-0 με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, παραμένοντας χαμηλά στη βαθμολογία και κοιτάζει πλέον το επόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα στην Φθιωτική πρωτεύουσα το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και "τελικός" για την ομάδα μας αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα περιμένει και την επιστροφή του Σερτζίνιο ο οποίος είναι ξεκάθαρο πως λείπει από την ομάδα κυρίως με τις ενέργειές του.


Στο πρώτο μέρος ο Αγροτικός Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας στριμώξει την Λαμία στο μισό γήπεδο χωρίς να της επιτρέψει σε καμία περίπτωση να απειλήσει πέραν ενός φάουλ του Νατσιόπουλου στο 5' που πέρασε άουτ.
Ο Αγροτικός Αστέρας προσπαθούσε κυρίως με μακρινά σουτ να απειλήσει κυρίως με τον Γέσιτς και τον Τσεμπερίδη.
Στο 17' ο Τσεμπερίδης βρέθηκε μόνος στην περιοχή της Λαμίας έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Στο 37' ο Σκλιοπίδης γέμισε στον Τοπούζη ο οποίος προσπάθησε να κρεμάσει με την κεφαλιά του τον Ρίζο αλλά δεν τα κατάφερε. 
Ωστόσο στο 45' οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο ματς όταν ο Τσεμπερίδης μετά από φάουλ του Οικονόμου δεν κατάφερε με κεφαλιά ψαράκι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ρίζου. Στις καθυστερήσεις πάντως σε μία πανομοιότυπη φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν ήταν το ίδιο. Αν και στο 47' ο νεοεισελθών Βελλίνης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρίζο από πλάγια θέση μετά από εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου. 
Η Λαμία έκλεισε τους χώρους και δεν επέτρεψε στον Αγροτικό Αστέρα να γίνει το ίδιο απειλητικός. Αυτό όμως δεν σήμαινε ότι έλειψαν οι καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους.
Στο 67' κεφαλιά του Οικονόμου ύστερα από σέντρα του Αμαραντίδη η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 77' ο Γιαντσης έκανε τη κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γέσιτς με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Πάντως στο 75' η Λαμία είχε την καλύτερη ευκαιρία της στο ματς να πετύχει το γκολ όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή έκανε το βολέ μέσα στην περιοχή με την μπάλα να γλύφει το οριζόντιο δοκάρι. Στο διάστημα που απέμεινε δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση λόγω και των πολλών αλλαγών που έγιναν στο ματς. Ο  Βελλίνης θα μπορούσε να είχε πετύχει το πολυπόθητο γκολ όταν το σουτ στη κίνηση που επιχείρησε στο 88' πέρασε απελπιστικά άουτ. 

Έτσι η Λαμία έμεινε για ακόμη ένα ματς στο 0-0 και πλέον (αν και ακόμα είναι νωρίς) δείχνει να κολλά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, με την διοίκηση  να μην παίρνει θέση για την άσχημη εικόνα της ομάδας την φετινή σεζόν.





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγροτικό Αστέρας:Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Καθάριος(45' Βελλίνης), Οικονόμου, Τοπούζης(63' Γιάντσης), Γέσιτς(86' Θεοδωρίδης), Μακρυδημήτρης


Πας Λαμία:Ρίζος, Τζόκιτς(45' Ενγκουεμ) ,Λεάντρο, Ζουλιώτης, Καραγιάννης(80' Πίντο), Καραλής, Κοντέων(89' Αλεξίου), Νατσιόπουλος, Νεόφυτος, Σιλιγαρδάκης, Τσαμούρης

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Ευόσμου