Η συνήθεια που έγινε λατρεία. ΑΣΑ-ΛΑΜΙΑ 0-1 ! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. ΑΣΑ-ΛΑΜΙΑ 0-1 !





Η Λαμία σε μία ακόμη καταπληκτική εμφάνιση νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας, διπλασίασε τις εκτός έδρας νίκες της για φέτος και έβαλε πλώρη για την 3η θέση!


Στην Καρδίτσα και μπροστά σε περίπου 500 φίλους της ομάδας, μεταξύ των οποίων και 10 περίπου Λαμιώτες οι οποίοι κατόρθωσαν να "ξεγλιστρήσουν" από τις αστυνομικές δυνάμεις αφού είχε απαγορευθεί η οργανωμένη ή η μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της ομάδας μας, οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και βάσει ευκαιριών θα έπρεπε να έχουν τελειώσει το παιχνίδι με 2-3 γκολ περισσότερα!

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μίλιεβιτς  να γίνεται κάτοχος της μπάλας από αριστερά, να συγκλίνει προς το κέντρο και με ένα φαλτσαριστό σουτ να στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Κουτσόπουλου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν από το γρήγορο γκολ και απείλησαν για πρώτη φορά στο 13' με μία εκτέλεση φάουλ του Μαυριά, η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Πίτκα όμως ο Δημόπουλος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή αφού ο Γιαλούσης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Η ομάδα μας μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου είχε την απόλυτη κυριαρχία στο παιχνίδι και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες να σημειώσει και δεύτερο γκολ κυρίως με τους Σιατραβάνη και Μίλιεβιτς να συνδυάζονται με κλειστά μάτια , να μην μπορούν όμως να πετύχουν το γκολ.

Στην επανάληψη η Λαμία μπήκε και πάλι πιο δυνατά στο παιχνίδι με τον Σιατραβάνη να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του. Αρχικά στο 47' σούταρε με τον Κουτσόπουλο να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ και στο 50' το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτσόπουλου. Η ΑΣΑ προσπάθησε και πάλι να βγεί μπροστά και να απειλήσει και θα μπορούσε να το κάνει με μεγαλύτερη άνεση όταν η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζόκιτς. Ο Σέρβος μέσος της Λαμίας αρχικά είδε κίτρινη κάρτα για μια αψιμαχία με τον Σκαθαρούδη και 2 λεπτά αργότερα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα από πίσω, στον ίδιο ποδοσφαιριστή.
Όμως το αριθμητικό πλεονέκτημα των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ αφού στο 62'  ο Γκόλιας έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον (εξαιρετικό σήμερα) Μπαλού ο οποίος έβγαινε στην αντεπίθεση και έτσι αντίκρισε και αυτός την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι φάνηκε να μην μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι αφού αν και ήταν πίσω στο σκορ, αρκετές φορές βρέθηκαν να αμύνονται με 9(!) ποδοσφαιριστές. Η επόμενη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 83' με τον Σιατραβάνη ύστερα από όμορφη κάθετη του Μπαλού  να κάνει το μπάσιμο από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη πάση στο δεύτερο δοκάρι όπου βρισκόταν ο Μίλιεβιτς ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει το 0-2 αφού το πλασέ του ήταν άψυχο και ο Κουτσόπουλος αν και εξουδετερωμένος μάζεψε την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο είχαν ακόμη μία μεγάλη, ίσως την πιο κλασσική ευκαιρία να κάνουν το 0-2 στο 90' όταν ο Σιατραβάνης με το πείσμα του έκλεψε από τον Μούτσα Μπλέντι μπήκε στην περιοχή, ο Κουτσόπουλος βγήκε για να του κλείσει το πεδίο, αυτός γύρισε στο ύψος του πέναλτι στον επερχόμενο Μπουλούλη ο οποίος προ κενής εστίας σούταρε άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού με την ομάδα μας να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο διπλό και να κάνει όνειρα 3αδας αν καταφέρει να νικήσει το ερχόμενο Σάββατο την ομάδα του ΑΟΤ την οποία υποδέχεται στο ΔΑΚ!



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (58' Τζέκος), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μπλέντι, Τσούκαλος (46' Σκαθαρούδης), Ακασού (46' Τσιλούλης), Μαυριάς

Λαμία (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ντάσιος, Γιαλούσης, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Μπαλού, Τζόκιτς, Καραγιάννης (58' Σιλιγαρδάκης), Σιατραβάνης, Μιλιεβιτς (86' Κοτσώνης), Πίντο (73' Μπουλούλης)

Γήπεδο: Δημοτικό Καρδίτσας.





Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: