Λαμία - Κέρκυρα στον OTE TV! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Λαμία - Κέρκυρα στον OTE TV!



Ακόμη ένα παιχνίδι της Λαμίας για φέτος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρίσκονται μακριά από την πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας καθώς η αναμέτρηση της προσεχής Δευτέρας με την Κέρκυρα στις 15:00 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE TV.


Πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση της Λαμίας με την Κέρκυρα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος τη Football League θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV μέσω των αθλητικών καναλιών OTE SPORT.

Eίναι η 11η φορά για φέτος που θα μεταδοθεί ζωντανά παιχνίδι της ομάδας αν και η ομάδα σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος που είναι ακόμα μέσα στο κόλπο της διεκδίκησης της ανόδου (θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο ποιες οι πιθανότητες της ομάδας μας)  χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Για αυτό όσοι έχουν την δυνατότητα να βρεθούν στο ΔΑΚ να το κάνουν και ας μην έχουμε για ακόμη ένα παιχνίδι άδειο ΔΑΚ και γεμάτες καφετέριες.

Με την παρουσία και τη φωνή σας η ομάδα μας μπορεί να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για άνοδο. Για αυτό την Δευτέρα στις 15:00 αφήνουμε τις καφετέριες και ανεβαίνουμε όλοι ΔΑΚ!