Δ. Σπανός: "Καλύτερη ομάδα της κατηγορίας τα Τρίκαλα" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Δ. Σπανός: "Καλύτερη ομάδα της κατηγορίας τα Τρίκαλα"




Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Δημήτρης Σπανός και ο αρχηγός της ομάδας μας Δημήτρης Ζουλιώτης



Δημήτρης Σπανός (Προπονητής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ): 


«Δυστυχώς στο πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς αποτύχαμε. Ήμασταν νωθροί, ήμασταν νωχελικοί. Έγινε ένα παιχνίδι Β΄ Εθνικής με ελάχιστες φάσεις που εμάς δεν μας βολεύει. Μπήκαμε σε μια διαδικασία να ριψοκινδυνευσούμε την έδρα μας . Με αυτό το σκεπτικό που μπήκαμε σήμερα δικαιωματικά χάσαμε . Χάσαμε από μια ομάδα που έδειξε, πάθος, θέληση , πίστη και ήταν καλύτερη από εμάς. Με στεναχωρεί που στεναχωρήθηκε ο κόσμος. Να ζητήσουμε συγγνώμη . Από σήμερα το βράδυ να είμαστε εδώ για να τελειώσει η Λαμία εκεί που πρέπει βάση της ιστορίας της και της αξίας της».
Για την φάση του πέναλτι: «Κοιτάξτε ήμουν μπροστά, όταν δεν δικαιούται κάτι η ομάδα μου δεν θέλω να πω τίποτα. Η ομάδα μας σήμερα δεν είχε ανάπτυξη δεν παρήγαγε ευκαιρίες. Ο ΑΟ Τρίκαλα του 1ου γύρου με τον 2ο δεν έχει καμία σχέση. Δεν πρέπει να χάσεις την συγκέντρωση του ούτε ένα δευτερόλεπτο θα σε τιμωρήσει. Ίσως είναι η καλύτερη της κατηγορίας. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν να έρθουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Στο χειρότερο όνειρο μου αυτό δεν το περίμενα».




Δημήτρης Ζουλιώτης (Ποδοσφαιριστής ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ):

«Σε ένα ματς ορόσημο για εμάς δεν τα καταφέραμε. Δεν θέλω να πω λόγια και να δικαιολογηθώ. Συγγνώμη από τον κόσμο , Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε αξιοπρεπώς και τα κεφάλια μέσα. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα είναι η καλύτερη στην Β΄ Εθνική. Ήταν ένα παιχνίδι που όποιος θα κέρδιζε θα είχε προβάδισμα για την 3η θέση. Κρίθηκε στο γκολ, τα κατάφερε η ομάδα των Τρικάλων και μοιραία ήρθε η ήττα στην έδρα μας».